The fine liner
Woning en Tuin

Houten ramen kiezen hoe begin je daar aan?

Al leek het niet evident en de keuze is natuurlijk enorm. Toen een vriend me op het bestaan van Raamwinkel.be wees, was ik dan ook bijzonder verheugd en had ik alvast ook een beginpunt in mijn zoektocht naar mijn houten ramen. Al snel zou blijken dat het ook mijn eindpunt zou worden.

 

Een overzichtelijke keuze in houten ramen

Ja, ook de keuze in houten ramen bij raamwinkel.be is enorm, maar wel beheersbaar. Een goed overzicht, zodat ik een gefundeerde keuze kan maken vind ik namelijk belangrijk. Bij raamwinkel.be hebben ze dat duidelijk begrepen en presenteren ze er hun houten ramen zonder al te veel poespas.

 

Raamwinkel.be kiest voor kwaliteit

Dat ze voor houten ramen van Emac en dus Belgische makelij opteren gaf me al onmiddellijk een goed gevoel. Ook al ken ik niets van houten ramen, toch gaf het me meer vertrouwen dan één of ander obscuur Chinees merk. Kwaliteit van bij ons draag ik nog altijd hoog in het vaandel. Bovendien komen de ramen met een jarenlange garantie een 2de factor die ik belangrijk vond. Het is niet omdat je iets online koopt dat de kwaliteit of de garantie minder moet zijn.

Ramen voor de doe-het-zelver

Kortom, ik had alvast een goed gevoel bij de houten ramen van raamwinkel.be. Wat mijn vriend me niet had meegegeven is het feit dat je deze ramen in principe zelf dient te plaatsen. Nu heb ik daar helemaal geen ervaring mee, maar dat bleek niet echt een probleem. Ik heb alle instructievideo’s bekeken en het leek me redelijk helder. Toch heb ik voor zekerheid gekozen, tegen een kleine meerprijs kan je je houten ramen immers laten plaatsen door de vakmannen van Raamwinkel.be. Over die prijzen wil ik het trouwens nog wel even hebben.

 

Lage prijzen voor houten ramen

De prijzen van de houten ramen bij raamwinkel.be deden me helemaal overstag gaan. Die waren merkelijk lager dan eerdere prijzen die ik wel eens had horen waaien. Blijkbaar werken ze zonder winkelpunten bij raamwinkel.be en zit daar het verschil. Ok, het verschil was kleiner omdat ik de ramen heb laten plaatsen en niet zelf aan de slag ben gegaan, maar dan nog heb ik heel wat centjes in mijn zakken kunnen houden.

Ondertussen zijn de houten ramen, netjes op het afgesproken moment geplaatst en ben ik zeer tevreden met mijn aankoop. Ik werd, ondank het feit dat het om een online aankoop ging, perfect op de hoogte gehouden en de klantenservice werkt perfect. Geen seconde had ik het gevoel dat ik niet op de hoogte was of aan het lijntje werd gehouden. Nu hoop ik wel heel wat jaren met mijn houten ramen te doen, maar de volgende keer doe ik zeker weer beroep op de expertise van Raamwinkel.be. 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.raamwinkel.be/nl/houten-ramen