The fine liner
Gezondheid

Hoe voorkom ik donkere vlekken en hoe kom ik er vanaf?

Hoe verwijder je donkere vlekken in je nek?

Donkere vlekken in je nek zijn erg vervelend. Je zal er geen pijn of jeuk aan hebben maar toch kunnen de vlekken je erg onzeker maken. De vlekken ontstaan door het stofje melanine. Melanine zorgt ervoor dat de huid een bruine kleur krijgt. Er kunnen vlekken ontstaan als melanine op de ene plek van de huid meer voorkomt dan op de andere plek.

Waarom krijg ik donkere vlekken in mijn nek?

Melanine ontstaat om het genetische materiaal in de huid te kunnen beschermen tegen zonlicht. Zonlicht kan namelijk veel beschadiging aanbrengen aan de huid. Daarnaast is het zonlicht ook de oorzaak van de donkere vlekken, omdat het de trigger is voor de aanmaak van melanine. Mochten de vlekken er vreemd uitzien of maak je je zorgen? Ga dan even langs bij een specialist.

Hoe voorkom ik donkere vlekken en hoe kom ik er vanaf?

Beschermen tegen de zon is het allerbelangrijkste. Je kan al veel beschadiging voorkomen door te smeren met een goede zonnebrandcrème met een hoge factor. Zoek tijdens de warmste uren van de dag de schaduw op. Mocht je al last hebben van donkere vlekken dan kan je een blekende crème gebruiken.

Skinlight blekende crème

Skinlight is speciaal ontwikkelt voor mensen met donkere vlekken in het gezicht. Het verminderd het donkere pigment wat veroorzaakt dat de vlek zo goed te zien is. Zo kom je gemakkelijk van je vlekken af zonder ingewikkelde cosmetische ingrepen.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.zwangerschapsmasker.be