The fine liner
Bedrijven

Het laten plaatsen van duurzame ramen en deuren door Novorama

Ramen gemaakt van PVC zijn niet zo makkelijk te breken als normale ramen. Dit is een groot voordeel omdat ik het eigenlijk altijd al vreemd heb gevonden dat glas zo kwetsbaar is. Je ziet het ook in andere landen dat ze vaak ijzeren tralies of luiken van hout voor de ramen hebben. Dit is om het glas te beschermen tegen breuk en inbraak.

Het laten installeren van ramen door Novorama was voor mij een zeer logische beslissing omdat het gasverbruik voor mij een grote uitgave is ieder jaar. Het plaatsen van PVC ramen was voor mij een manier om de isolatie van mijn huis te verbeteren. Op deze manier hoopt ik minder gas te hoeven gebruiken om de temperatuur gemoedelijk te houden.

 

Sinds kort ben ik een trotse eigenaar van een woning met PVC ramen en duurzame kunststof deuren. Normaal wordt PVC als een goedkoop bouw materiaal gezien. Maar het heeft enorme voordelen tegenover hout en andere materialen. PVC is namelijk heel duurzaam en stevig. Het kan niet rotten en vereist weinig onderhoud terwijl het er wel heel netjes en representatief uit ziet. 

Niet alleen de duurzaamheid is een groot voordeel. Het werkt namelijk ook een stuk isolerender dan bijvoorbeeld glas. Dit merk ik zelf echt onwijs met de warmte in mijn huis. Het is veel makkelijker om het op een gemoedelijke temperatuur te houden in mijn huis. Daarnaast heb ik mij ook doen vertellen dat PVC ramen stuk inbraak veiliger zijn dan normale ramen. 

Ik ben erg benieuwd naar de resultaten van het werk van Novorama maar het lijkt al een flink verschil te maken. Ook qua geluid maakt het veel verschil. Ik woon namelijk naast een drukke weg met aardig wat geluidsoverlast. Dit heeft mij al die tijd al geïrriteerd maar ik ben er over de jaren heen redelijk gewend. Pas toen de PVC ramen geplaatst werden werd ik mij weer bewust van hoe erg ik er eigenlijk last van had. Want nu merkte ik wat een rust dat plotseling geeft. Ik ben dus erg blij met mijn nieuwe PVC ramen.

Bezoek de website voor meer informatie : http://novorama.be/