The fine liner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Heeft u een advocaat ondernemingsrecht nodig voor een gerechtelijke reorganisatie?

Het kan gebeuren dat uw bedrijf door omstandigheden in financieel zwaar weer komt. Dan wilt u er natuurlijk alles aan doen om uw bedrijf voor faillissement te behoeden. Een mogelijkheid om wat meer ademruimte voor uw bedrijf te creëren is het aanvragen van een gerechtelijke reorganisatie. Voor dit juridische traject kunt u het beste de hulp inroepen van een advocaat die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht. Een advocaat ondernemingsrecht kan u bijstaan bij alles wat met de juridische kant van bedrijfsvoering te maken heeft. Voor juridische bijstand in ondernemingsrecht kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met het advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven. 

Juridische ondersteuning bij de aanvraag van een gerechtelijke reorganisatie

Een gerechtelijke reorganisatie geeft uw bedrijf de tijd om een doorstart te kunnen maken. Feitelijk is het een overeenkomst met alle schuldeisers om collectief af te zien van een deel van de openstaande schuld. U kunt meestal drie tot 6 maanden uitstel voor betalingen krijgen die u kunt benutten om uw bedrijf te herstructureren, tegoeden innen, aanpassingen door te voeren of om van koers te veranderen. Een gerechtelijke reorganisatie kunt u aanvragen door middel van een verzoekschrift. Voor het opstellen van het verzoekschrift en de bijbehorende benodigde documenten kunt u de hulp inschakelen van een advocaat ondernemingsrecht. Met de hulp van deze gespecialiseerde jurist kunt u hopelijk tijd winnen om uw bedrijf weer op de rails te krijgen.  

Advocaat ondernemingsrecht om u bij te staan bij juridische bedrijfskwesties

Een advocaat ondernemingsrecht kan meer voor u betekenen dan alleen het aanvragen van een gerechtelijke reorganisatie. Omdat deze jurist is gespecialiseerd in bedrijfsrecht kan hij u ook bijstaan bij het opstarten of opheffen van een vennootschap, het oplossen van een handelsgeschil of het opstellen van een handelscontract. Bij advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht.