The fine liner
Image default
Auto

Gratis een auto verkopen via Besteautobod

Je wilt je auto verkopen zonder gedoe, dan is de autoveiling van Besteautobod de beste keuze. Via de veiling kun je vrijblijvend en zonder kosten je auto aanmelden. Vervolgens legt de veiling de auto voor aan ruim vijfduizend autobedrijven welke vervolgens een bod kunnen uitbrengen. Het hoogste bod wordt doorgestuurd, en wanneer je deze accepteert dan kun je de auto verkopen aan het genoemde bedrag. Makkelijk en sneller kan niet! Bovendien krijg je gegarandeerd de beste prijs. Hoe dat precies in zijn werk gaat lees je hieronder.

 

Hoe werkt de veiling

Je meld je auto aan bij de veiling door het merk, type, kilometerstand, en bouwjaar op te geven. Daarna beantwoord je enkele vragen over de auto. Denk aan het onderhoud, eventuele schades en gebreken, en voila, de auto staat in de veiling.

 

Volop biedingen

Vanaf dat moment krijgen alle aangesloten autobedrijven, en dat zijn er ruim vijfduizend, een melding dat er een nieuwe wagen is aangemeld. Binnen enkele uren wordt er al volop geboden. Omdat de bedrijven het huidige bod kunnen inzien, kunnen ze ook besluiten hoger te bieden waardoor ze de hoogste bieder worden. De veiling is zeer effectief want zo komt er op ieder voertuig altijd een goed bod.

 

Veiling duurt 24 uur

Na vierentwintig uur is de veiling afgelopen en wordt de winnaar bekend gemaakt. Voor de persoon die zijn of haar wagen aanmeld betekent dit dat het hoogst behaalde bod bekend gemaakt wordt. De aanbieder krijgt 72 uur de tijd om het bod te accepteren. Doet de persoon dit niet dan vervalt het bod en kunnen de kopers zich terug trekken. Besluit je binnen deze tijd het bod te accepteren, dan heb je gegarandeerd de auto verkocht aan het genoemde bod.

 

Bod van de hoogste bieder

De hoogste bieder zal dan contact met je opnemen om af te spreken waar de auto kan worden opgehaald. Het grote voordeel van Besteautobod is dat kopers altijd de auto zelf komen ophalen. Je hoeft dus nergens naar toe en dat spaart je geld en tijd uit. Wanneer je een schadeauto hebt die niet meer kan rijden is dat helemaal ideaal.

 

Direct geld

De koper rekent direct met je af. Het geldbedrag wordt contant uitbetaald of per bank direct overgemaakt. Er zijn geen keuringspapieren nodig voor de auto verkoop.

 

Voor ieder voertuig altijd een koper

Een auto verkopen via Besteautobod.be gaat snel en gemakkelijk. Voor ieder model, van groot tot klein, zijn er altijd meerdere potentiële kopers. Naast personenwagens kun je ook een camion, camionette, suv, terreinwagen, mobilehome, of schadeauto verkopen.

 

Gratis en vrijblijvend

Een sterk punt van Besteautobod is dat de veiling geheel gratis en vrijblijvend is. Zowel het aanmelden als verkopen kost je dus niets. Wanneer er een koop tot stand komt, dus wanneer u het bod accepteert, komt de koper volgens afspraak de auto ophalen en bent u er meteen vanaf.

 

Schadeauto verkopen

U kunt niet alleen een auto verkopen die in perfecte staat is, maar een schadeauto verkopen is even gemakkelijk. Het netwerk van Besteautobod bestaat uit verschillende soorten autobedrijven van schadeherstel specialisten tot aan dealers. Voor iedere auto dus altijd meerdere potentiële kopers. Een schadeauto kan een auto zijn die zichtbare schade aan de buitenkant heeft, maar het kan ook onzichtbare schade betreffen zoals motorschade of problemen met de elektronica.

 

Gratis uitproberen

Zelf testen om te zien wat uw auto oplevert? Meld hem dan vandaag nog vrijblijvend aan. Het kost u niet meer dan een paar minuten. Morgen heeft u het antwoord op de vraag wat uw auto waard is. Verkopen kan direct. Ophalen is gratis. U hoeft dus nergens naar toe en dat scheelt tijd en geld.

 

Bezoek de website voor meer informatie :