The fine liner
Image default
Industrie

Gespecialiseerd bedrijf voor metaalbewerking in Brabant

Zoekt u een bedrijf dat professionele en ervaren metaalbewerking biedt in Brabant? Bekijk dan de veelzijdige productiemogelijkheden van Lemmens Metaalbewerking. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de productie van heel wat producten, zowel in kleine als in grote series. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar freesdelen, draaidelen of een lassamenstelling? Dan vindt u deze in verschillende uitvoeringen en opties bij deze specialist. De experts van dit bedrijf maken onderdelen uit onder andere aluminium, rvs en zelfs kunststof. Om deze klus te klaren beschikt het bedrijf over een ruim en modern machinepark. Geen enkele klus is dus te moeilijk voor deze ervaren professionals.

De specialisaties van dit metaalbewerking bedrijf in Brabant

Lemmens Metaalbewerking in Brabant heeft zich gespecialiseerd in drie technieken voor het bewerken van uw producten. Ten eerste beschikken ze over verschillende draaibanken waarmee uw product kan worden bewerkt met een diameter tussen 8 en 800 millimeter. De tweede specialisatie is die van het frezen en kotteren. Hiervoor maken de werknemers gebruik van verticale en horizontale bewerkingscentra voor een diversiteit aan freesbewerkingen. Dat is mogelijk voor zowel grote als kleine onderdelen. Na deze bewerking van uw onderdelen kunnen de metaalbewerking specialisten in Brabant deze samenvoegen tot een lassamenstelling. De ervaren lasser werken zowel met delen van roestvaststaal, staal als aluminium. Voor metaalbewerking in Brabant richt u zich dus tot dit bedrijf.

Metaalbewerking en andere services bij de specialist in Brabant

Het gespecialiseerde bedrijf biedt meer dan enkel professionele metaalbewerking van uw onderdelen in Brabant. Om uw producten juist af te leveren, werken zij deze af met ondersteunende processen als trommelen, bankwerken en glasparelstralen. Wilt uw bedrijf zich vooral focussen op de kerntaken? Dat levert Lemmens Metaalbewerking uw product als een subassembly volgens het plug and play principe. U kunt het product dan meteen toepassen in uw eigen assemblageproces. De engineer van het bedrijf staat u bovendien graag bij met raad en daad. Heeft u vragen over de productie van onderdelen via verspaning? Dan beantwoord de expert deze graag. Waar nodig ontwikkelt deze bovendien een nieuw onderdeel voor u. Ontdek het zelf en neme contact op met dit gespecialiseerde bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Ga voor een palletiseermachine die bij uw bedrijf past

De werking van een tilt sensor in een inclinometer

Kies de geschikte kolomboormachine voor uw project