The fine liner
Dienstverlening

Geef woningontruiming uit handen in moeilijke tijden

Woningontruiming kan aan de orde komen als de bewoner overlijdt. Soms doet de familie dit zelf, maar het kan natuurlijk ook dat dit niet kan omdat de familie ver weg woont of om andere redenen niet in staat is om dit te regelen. Een woning ontruimen kan immers ook een zeer emotionele bezigheid zijn. Wanneer u hiermee geconfronteerd wordt, kunt u ervoor kiezen om voor woningontruiming gebruik te maken van een gespecialiseerd bedrijf. Zij zorgen er dan voor dat alle inboedel uit de woning wordt gehaald en ook wordt afgevoerd. U heeft hier dan verder geen omkijken meer naar.

Een woning laten ontruimen en reinigen

U kunt ook kiezen voor woningontruiming in combinatie met reiniging. De woning wordt dan niet bezemschoon opgeleverd zoals bij een gewone woningontruiming maar ook schoongemaakt. Dit kan prettig zijn als u de woning moet verkopen. Naast het ontruimen van de woning kunt u ook gebruik maken van de mogelijkheid om de tuin te laten snoeien of te ontdoen van beplanting. Dit kan soms nodig zijn als het om een huurwoning gaat. U kunt hierover afspraken maken met het bedrijf dat de woningontruiming regelt.

Regel het leegruimen van de woning van een overledene snel en discreet

Wilt u de woning laten ontruimen van een overleden dierbare? Neem dan bijvoorbeeld contact op met Woningontruiming Regionaal. Zij werken vanuit een aantal kantoren in verschillende regio’s. U kunt een bericht sturen via het contactformulier op de website. U ontvangt altijd eerst een prijsopgave, indien nodig komt een medewerker de woning bekijken om in overleg met u als opdrachtgever af te spreken wat er moet gebeuren. Als er haast is bij het leegmaken van de woning kunt u dit aangeven en kan er zo snel mogelijk actie worden ondernomen om de ontruiming zo snel mogelijk te regelen. Het is belangrijk om dan ook aan te geven of u een deel zelf wilt doen of dat u alles uit handen wilt geven.