The fine liner
Image default
Verbouwen

Geef vochtproblemen geen kans meer met een bouwdroger

Waterschade in uw woning zorgt voor vele ongemakken en problemen. Een snelle en zorgvuldige oplossing hiervoor is dan ook zeker aangewezen. Door een bouwdroger in te zetten, zijn de vochtproblemen vaak snel opgelost. Bij BSTEEN kunt u snel een bouwdroger huren in verschillende formaten. Zo bent u bij wateroverlast in zowel grote als kleine ruimtes aan het juiste adres. Door het probleem grondig te analyseren, kunnen ze voorkomen dat er onjuist wordt gedroogd. Bij bepaalde omstandigheden is het ook noodzakelijk een verwarmingsunit of ventilator in te zetten. Dat verhoogt vaak de effectiviteit van de bouwdroger.

Inzetbaar in elk soort pand of ruimte

Een bouwdroger is niet alleen inzetbaar bij wateroverlast, maar ook bijvoorbeeld voor het drogen van chape- en pleisterwerken. Daarbij verschilt de droogtijd ook vaak voor elke ruimte. Pleisterwerk droogt meestal op 2 à 3 weken tijd, terwijl dikkere chapewerken gemiddeld binnen de 8 weken drogen. Vaak zijn mensen hierin bezorgd over de kwaliteit van hun pleisterwerk of chape. Als men de bouwdroger correct gebruikt, kunnen er zeker geen barsten in uw muren ontstaan. Om het droogproces zo vlot mogelijk te laten verlopen, is een kamertemperatuur van min 15° C ideaal. Natuurlijk kan dat moeilijk zijn in ruimtes waar u te maken heeft met wateroverlast. Daar is een ventilator inzetten vaak een goede optie. Daardoor kunt u de droogtijd versnellen tot wel 30%.

Uw wateroverlast snel oplossen

Om uw nieuwbouw of bestaande pand veilig en hygiënisch te houden, is het aangewezen om snel af te rekenen met vochtproblemen. Met een grondige risicoanalyse kan men het probleem snel identificeren. U wilt natuurlijk de volledige wateroverlast oplossen zodat u er later niet opnieuw last van krijgt. De bouwdroger is een beproefde manier om al uw vochtproblemen grondig aan te pakken. Bij BSTEEN kunt u rekenen op een deskundige en volledige analyse die ze oplossen met een krachtige bouwdroger.

https://bsteen.be