The fine liner
Image default
Bedrijven

Ga langs bij een echte specialist om een tractor te kopen in Antwerpen

Wil jij graag bij een ervaren bedrijf een nieuwe of tweedehands tractor kopen in Antwerpen? Dan kunnen ze je bij WVT Agri in Berlaar zeker en vast verder helpen. Dit bedrijf dat zich specialiseert in tractors en landbouwmachines, is opgestart in 2009 en is doorheen de jaren al gronding uitgebreid. Zo hebben ze ondertussen al heel wat verschillende merken ter beschikking in hun voorraad en breidt ook hun kennis over de verschillende toestellen constant uit.

Vertrouw op deze onderneming voor een occasie

Is een volledig nieuw model je net wat te duur? Dan kan je natuurlijk altijd kiezen voor een occasie. Dat is een van de vele types tractoren die je bij WVT Agri vindt. Wanneer je bij hen langsgaat, kan je kiezen uit verschillende kwaliteitsvolle merken. Gaat jouw voorkeur uit naar het klassieke Italiaanse merk, SAME? Of zie je liever een Weidemann? Welk merk je ook kiest, je kiest altijd voor een landbouwmachine die nog vele jaren meegaat. De ervaren medewerkers van deze onderneming adviseren je uitvoerig als je naar hun winkel gaat. Zo hoeft een tweedehands tractor kopen in Antwerpen niet lang te duren. Als je toch nog niet klaar bent om een zo’n grote investering te doen, kan je er uiteraard ook steeds voor kiezen om een tractor te huren. Deze dienst bieden ze met veel plezier aan bij WVT Agri voor iedereen die slechts voor een korte periode een landbouwmachine nodig heeft of eenmalig gebruik maakt van een tractor. Zo bespaar je jezelf heel wat geld voor een tractor die je daarna niet meer gaat gebruiken.

Contacteer hen bij vragen over huren en aankopen

Ben je nog niet zeker of je beter een tractor gaat kopen of huren bij deze specialisten in Antwerpen? Dan neem je het best eerst contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Ze helpen je met veel plezier om al je vragen te beantwoorden en kiezen samen met jou de ideale landbouwmachine uit.