The fine liner
Image default
Dienstverlening

Expert in de verhuur van installaties voor licht en geluid

Als er in regio een expert is gespecialiseerd in de verhuur van technische apparatuur voor licht en geluid, is het Pro Industries wel. Dit bedrijf uit Oud-Turnhout biedt een zeer uitgebreid assortiment technische apparatuur aan voor zakelijke en particuliere klanten. Wanneer u dus een feest, festival of een ander type evenement plant, kunt u terecht bij dit bedrijf voor alle technische benodigdheden inzake licht en geluid. Meer weten? Lees dan zeker verder!

Verhuur en verkoop van licht en geluid

Misschien staat er binnenkort een groot zakelijk event op uw agenda, zoals een personeelsfeest of een productlancering? Of viert u binnenkort een jubileum met al uw vrienden en familie? Of organiseert u een plaatselijk festival? In al deze en meer gevallen heeft u nood aan professionele apparatuur voor licht en geluid. Als u slecht eenmalig een event plant, is het slim om de mogelijkheden te bekijken voor de verhuur van licht en geluid. Hiervoor vindt u bij Pro Industries uit Oud-Turnhout een rui assortiment. Van walkie talkies tot microfoonsets en van ledverlichting tot professionele geluidsboxen. Plant u echter regelmatig events in Turnhout of omgeving? Dan is ht slim om te investeren in uw eigen apparatuur. Ook voor de aankoop van licht en geluid kunt u uitstekend terecht bij deze expert.

Reken op deskundig advies voor uw technische apparatuur

Ontvangt u graag advies voor u overgaat tot de verhuur van apparatuur voor licht en geluid? De deskundige medewerkers van Pro Industries adviseren u graag over de beste mogelijkheden op basis van uw wensen en het type event dat u organiseert. Aarzel daarom niet om contact op te nemen met het bedrijf. Contactgegevens, meer informatie over het aanbod en de service vindt u op de website van het bedrijf. Hier vindt u bovendien ook inzicht in eerdere realisaties van het bedrijf en de mogelijkheden dat het biedt voor uw evenement.

https://www.proindustries.be/home/