The fine liner
Image default
Woningen

Een vastgoedstylist zorgt voor een vlottere verkoop van je woning

Je huis verkopen kan geregeld voor heel wat uitdagingen zorgen. Misschien krijg je veel geïnteresseerden over de vloer maar blijft er niemand hangen om een bod te doen. Wie weet heb je onderschat hoe belangrijk het is om je leegstaande woning aan te kleden. Zo blijkt uit onderzoek dat 75% van potentiële kopers hun oordeel baseren op de bestaande inrichting en sfeer van de woning. Maar hoe creëer je die sfeer? Dat doe je het best door een vastgoedstylist van IntraStijl te raadplegen. Deze specialist zorgt ervoor dat jouw woning aanzienlijk meer aantrekkingskracht van de markt geniet. Zo is het zelfs mogelijk dat de waarde van je eigendom met 15% stijgt. Vastgoedstyling is daarmee een optie die je op zijn minst moet overwegen.

Wat kan deze specialist voor jou betekenen?

De vastgoedstylist van IntraStijl gaat aan de slag zoals jij dat wenst. Zo kun je ervoor kiezen om alles uit handen te geven of enkel het advies en de informatie te verkrijgen die je nodig hebt om het interieur zelf te verzorgen. Zo maakt u een afspraak met de vastgoedstylist en zal hij/zij zo snel mogelijk langskomen. Jullie overlopen samen de ruimtes van het huis en aan het einde van de rit ontvang je een verslagje met de tips en adviezen van de vastgoedstylist. Op basis van deze informatie kun jij ervoor kiezen om zelf de inrichting te voorzien of te rekenen op het tijdelijke interieur van Intrastijl. Zo kun je een sfeervolle decoratie verzorgen met kartonnen of echte meubelen.

Profiteer van deze voortreffelijke diensten

De waarde van je woning zal alleen maar verhogen door het gebruikmaken van een vastgoedstylist. Er bestaat hier dan ook geen beter adres voor dan IntraStijl. Neem daarom vandaag nog contact op met de medewerkers en maak zo snel mogelijk een afspraak met een van de beschikbare specialisten.

https://www.intrastijl.be/