The fine liner
Image default
Architectuur

Een tuinontwerp op maat bij deze specialist uit Vlaams-Brabant

Droomt u al jaren van een eigen zwemvijver in uw tuin? Of Wilt u graag een groene tuin vol mooie bomen, bloemen en plantjes, maar weet u niet hoe u eraan moet beginnen? In beide gevallen schakelt u best een tuinspecialist in, zoals Viridee. Als specialist uit Hoeilaart zorgen zij voor een op maat gemaakt tuinontwerp in regio Vlaams-Brabant. Geef uw wensen door en zij maken uw dromen waar.

Geniet van totaalontzorging

Wat voor tuinontwerp u ook wenst, geen mogelijkheid is te gek voor deze tuinspecialist uit Hoeilaart, in Vlaams-Brabant. Ze beschikken over een groot team van tuinliefhebbers die hun groene vingers maar al te graag aan het werk zetten. Zo helpen ze niet enkel bij het opstellen van uw ontwerp, ze voorzien ook de eigenlijke aanleg van uw stukje groen. Concreet nemen ze de beplanting van groen voor hun rekening, maar ook het uitvoeren van verhardingswerken en rioleringswerken en het plaatsen van afsluitingen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u een vijver laten plaatsen? Dan zullen zij ook de graafwerken voor u uitvoeren. Ten slotte moet een tuin uiteraard ook onderhouden worden. Wilt u het onderhoud zelf regelen, maar weet u niet goed hoe? U vindt op hun website allerlei tips om uw tuin altijd in topvorm te houden. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om het onderhoud over te laten aan hun experts. De keuze is aan u.

Laat uw dromen werkelijkheid worden

Laat het tuinontwerp in handen van Viridee uit Vlaams-Brabant en geniet binnen de kortste keren van de tuin waar u al zo lang van droomt. Doordat ze ook de aanleg en het onderhoud voor hun rekening nemen hoeft u zelf amper iets te doen. Neem simpelweg contact met hen op en geef uw wensen door tijdens een kennismakingsgesprek. De rest kunt u in handen laten van hun specialisten.

https://www.viridee.be/