The fine liner
Image default
Aanbiedingen

Een sauna op loopafstand is geweldig!

Denk je nog vaak aan die dagen dat je aan het genieten was in de sauna en dat jij je zo heerlijk zen en uitgerust voelde? En wou je dat dit vaker kon? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou! Het is namelijk mogelijk om te genieten in een buitensauna gewoon bij jou in de achtertuin! Op deze manier kan jij, binnen een paar seconde na een lange dag relaxen in een heerlijke warme sauna. Dit heeft meerdere voordelen: het is dichtbij, en je slaapt er ook nog eens beter door. Heb je moeite met slapen? Dan raden wij een sauna zeker aan!

 

Een paar stappen en je bent er

Met een sauna heb je altijd de mogelijkheid om te genieten. Maar een sauna uit kiezen kan nog wel de nodige stres met zich meebrengen. Je wilt namelijk niet dat de sauna te klein of te groot is voor je achtertuin. Het zou namelijk jammer zijn dat de sauna groter uitvalt dan je had gedacht. Hierdoor wordt de sauna een te groot object in je achtertuin die als het ware meer in de weg staat dan rust biedt. Als je het totale plaatje wilt, dan raden wij je zeker aan om de rest van de tuin ook aan te pakken. Zet er bijvoorbeeld palmbomen of olijfbomen neer. Schaf houten vlonders aan en zet er een hangmat of lounge set op. Op deze manier krijgt je tuin een oriëntaals sfeertje. En kan je altijd genieten in je achtertuin!

 

Koel af na een bezoekje aan de sauna

De warmte van de sauna heeft meerdere voordelen. Maar als je de sauna uitstapt moet je ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk afkoelt. Als jij je lichaam niet snel naar de sauna sessie afkoelt kan je uiteindelijk hoofdpijn krijgen, gaan zweten of je kan heel erg benauwd worden. Dit kan natuurlijk binnen in je badkamer, maar het is ook mogelijk om een buitendouche aan te schaffen. Als je in de sauna sfeer wilt blijven raden wij je aan om eens een kijkje te nemen naar een stortemmer. Dit is een douche met een emmer, aan de hand van een touwtje kan jij de emmer als het ware omgooien. En zo krijg jij een vloed aan water over je heen.

 

https://welvaere.be/