The fine liner
Image default
Dienstverlening

Een productiehuis voor uw video van topkwaliteit

Een video opnemen vergt heel wat werk en tijd. Zo moet er in de eerste plaats een goed verhaal worden verzonnen. Daarnaast moet er ook materiaal worden voorzien. Denk daarbij bijvoorbeeld aan decoratie, een locatie en acteurs, figuranten en modellen. Daarnaast moet u ook professioneel opname-apparatuur huren of kopen. U wilt immers niet met een telefoon of simpele camera uw video opnemen. Ten slotte moet de video nadien ook nog bewerkt worden, zodat uw video helemaal klaar is om gedeeld te worden. Wilt u er zeker van zijn dat dit allemaal in orde is? Dan kunt het best gewoon een professioneel productiehuis inschakelen voor de opname van uw video. Zo’n videoproductiespecialist vindt u bijvoorbeeld bij Exstatic, uit Gent. Ontdek wat voor video’s zij voor u kunnen opnemen.

Verschillende videomogelijkheden

Bij dit productiehuis vindt u verschillende mogelijkheden voor uw video. Wilt u bijvoorbeeld een testimonial opnemen, waarin mensen hun ervaringen delen over uw product of bedrijf eender waar in Vlaanderen? Of wilt u de brand van uw bedrijf meedelen met de rest van de wereld? In beide gevallen zorgt Exstatic voor een eindresultaat om u tegen te zeggen. Dat is echter niet alles wat ze doen. Wilt u uw nieuwste product in de kijker zetten? Ook dan staan zij voor u klaar! Of wilt u helemaal meegaan met de podcasthype? Dan kunt u hen inschakelen om een videpodcast op te nemen. Tot slot kunnen ze ook modeshoots voor u opnemen. Dankzij hun service zorgt u ervoor dat uw nieuwste collectie op een hoogwaardige manier op uw website of sociale media verschijnt!

Kies voor een video van topkwaliteit

Wat voor video u ook wilt laten opnemen, indien u Exstatic inschakelt als productiehuis bent u zeker van een eindproduct van enorm hoge kwaliteit. Heeft u interesse in een samenwerking met dit bedrijf? Ze zijn actief over heel Vlaanderen. Contacteer hen vandaag nog voor een afspraak.