The fine liner
Image default
Bedrijven

Een koolstoffilter voor water kopen voor op school

Indien u op zoek bent naar een goede koolstoffilter om het water op school te zuiveren, kunt u deze bij ECOSENSE kopen. Zij hebben een ruim aanbod van allerlei verschillende koolstoffilters, dus u vindt zeker de filter die past bij uw situatie. Ook een SystemAir-filter om de lucht in de school te zuiveren kunt u in de webshop van ECOSENSE kopen. Door een koolstoffilter te kopen, worden vieze geuren, vreemde smaken en bacteriën uit het water op school gezuiverd.

Waarom heeft uw school een waterfilter nodig?

Zuiver water op school is uiteraard van groot belang. Allereerst moet u dus nagaan of het water dat uit de kranen komt geschikt is voor consumptie. Kunt u ervan drinken, voedsel en dranken mee bereiden, of gebruiken voor hygiëne zoals tanden poetsen en handen wassen? Door een koolstoffilter te kopen zorgt u niet enkel voor zuiver water, maar worden ook de leidingen en sanitaire voorzieningen beter beschermd. Wanneer u een koolstoffilter voor regenwater laat installeren, kunt u dit water ook gebruiken voor de toiletten, om planten water mee te geven of om de kinderen in de zomer buiten te laten spelen met water. In de winter is het dan weer belangrijk dat er zuivere lucht in de gebouwen zit, dus daarvoor kunt u best een SystemAir-filter kopen.

Hoe gaat een filter in z’n werk?

Door een koolstoffilter voor water te kopen zorgt u ervoor dat verontreinigingen in het water door het oppervlak van de actieve kool worden aangetrokken. De filter werkt eigenlijk een beetje als een magneet, dus nadien houdt de actieve kool de vuiligheden die hij net uit het water verwijderde ook vast. Hierdoor verandert leidingwater in zuiver en lekker drinkwater. Regenwater verandert dan weer in zuiver water dat de leidingen niet beschadigd en geschikt is om te gebruiken voor andere zaken dan consumptie.

Bestel een filter

Heeft u dringend nood aan zuiverder water op uw school? Kijk dan zeker eens naar het aanbod op de site van ECOSENSE en vindt de filter die perfect bij u past. Ook een SystemAir-filter kopen om voor zuivere lucht op school te zorgen is interessant. Ook daarvoor kunt u op hun website terecht.