The fine liner
Image default
Groothandel

Een groothandel voor al uw wijnen en spirits

Indien u een eigen horecazaak gaat opstarten is het natuurlijk erg handig om een vaste leverancier voor al uw dranken te hebben. Zo kunt u gemakkelijk op regelmatige basis bestellingen plaatsen en weet u welke producten het beste passen bij uw zaak. Als u een groothandel voor wijnen en spirits zoekt om mee samen te werken, is het zeker een aanrader om eens te kijken bij InVINity. Deze firma uit Brussegem is een invoerder en verdeler van allerlei dranken van over de hele wereld. Ze hechten bovendien erg veel belang aan ecologie en sociaal engagement en werken dan ook enkel samen met wijnproducten die deze idealen delen. Ontdek alles wat u maar moet weten over hun aanbod.

Een uniek assortiment aan dranken

Dankzij hun internationale aanbod aan dranken vindt u ongetwijfeld een wijnsoort en sterke drank die enorm in de smaak zal vallen bij uw gasten of klanten. Heeft u bijvoorbeeld een eigen restaurant met wat exotischere gerechten? Dan zijn internationale wijnen uit landen als Chili, Argentinië, Nieuw-Zeeland, Australië of Zuid-Afrika ongetwijfeld een aanrader. Wilt u het toch dichter bij huis houden? U vindt bij deze groothandel wijnen en spirits uit Europese landen als Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. U kunt via hun website bovendien per wijnsoort een duidelijk uitleg vinden over de geschiedenis en zelfs over de food pairing. Uiteraard kunt u ook steeds in de winkel om advies vragen. Wat sterke drank betreft hebben ze onder meer:

  • Calvados
  • Gin
  • Whisk(e)y
  • Rum
  • Vodka

Geniet van een succesvolle samenwerking met deze firma

Wilt u graag een eerste bestelling plaatsen bij deze firma om hun producten te testen? Of wilt u graag meteen een afspraak maken voor een langdurige samenwerking met deze groothandel voor wijnen en spirits? Ga in beide gevallen gerust eens langs bij hun winkel in Brussegem om alles eens te bespreken. Hier kunt u ook meteen al uw vragen stellen.

https://invinity.be/nl/groothandel-wijn