The fine liner
Image default
Hobby en vrije tijd

Een café dat te huur is voor overname in Antwerpen

Is jouw doel de overname van een café in Antwerpen en ben je op zoek naar een geschikt pand dat te huur staat? Reken dan op de expertise van NV Bastenie om jou hierbij te helpen. Zij staan jou steeds bij met het nodige advies en helpen jou met alle administratieve zaken die hierbij komen kijken. Een café overnemen is niet zo eenvoudig als je misschien zou denken, maar gelukkig hebben deze mensen de nodige ervaring in de horecawereld en helpen ze jou dan ook graag verder. Naast hulp bij een overname, verhuurt dit bedrijf ook caféspelen, om van jouw café zeker en vast een geslaagd verhaal te maken.

Het verschil tussen met of zonder overname

Ben jij op zoek naar een café dat te huur staat met overname, of zonder? Of heb je geen idee wat het verschil is? We leggen het kort even uit. Als jij een café wilt uitbaten, moet je op zoek gaan naar een geschikt pand dat te huur staat. Als het pand waar jij je oog op liet vallen bedoeld is voor overname, neem jij het pand over in de oorspronkelijke staat en behoud je dus ook grotendeels dezelfde werkwijze en hetzelfde cliënteel en doelgroep. Is de huurovereenkomst zonder overname? Dan kan jij volledig je eigen ding doen. Je kiest dus volledig zelf hoe jij je nieuwe pand inricht, welke dranken je serveert, of je eten aanbiedt, en welke doelgroep jij wilt aanspreken.

Laat je bijstaan

Afhankelijk van wat je zelf wilt en wat jouw doel is, moet je dus op zoek naar een café dat te huur staat met of zonder overname, dat bepaal jij helemaal zelf. NV Bastenie is er wel steeds voor jou om je te helpen bij het maken van de beste keuzes. Ook hebben zij zelf een aantal interessante panden in de aanbieding, dus ook daar kan je zeker eens een kijkje tussen nemen via www.bastenie.be.