The fine liner
Image default
Particuliere dienstverlening

Een brillenwinkel nabij Genk met alle merken die u kan bedenken

Bent u op zoek naar een stijlvolle bril die perfect bij uw stijl past? Dan moet u langsgaan bij Bruninx Design Optics uit Hasselt! Bij deze brillenwinkel nabij Genk geniet u van een enorm uitgebreid aanbod aan merken en monturen. Ontdek snel welke merken zij allemaal aanbieden.

Liever een tijdloos model of toch een opvallend montuur?

Wat u ook zoekt, deze brillenwinkel nabij Genk heeft het. Zo verkopen zij verschillende merken, waaronder:

–        Het Deense Blac

–        Het Italiaanse Bvlgari

–        Het Franse Chanel

–        Het Belgische Hoet

–        Het Belgische Theo

–        Het Belgische Tim Van Steenbergen

Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment maar u merkt meteen al dat zij verschillende merken in huis hebben, waaronder een groot aanbod aan Belgische merken van eigen bodem. Binnen deze merken hebben zij steeds een gevarieerd soort modellen. Zo zijn er de klassieke modellen die bij elk gezicht passen maar ook de meer gewaagde modelletjes die meer opvallen. Kiest u voor een bedaarde goudtoon of toch liever knaloranje? Het kan allemaal! Bovendien geniet u van een uitgebreide garantie op uw bril, zowel het montuur als de brillenglazen. De garantie op brillenglazen is vooral belangrijk wanneer u gaat voor multifocale glazen omdat deze redelijk moeilijk kunnen zijn om aan te wennen. Op die manier bent u zeker dat u de glazen nog kan laten aanpassen indien nodig, en dat tot wel een maand na de aankoop! Dat is de topservice waarvoor deze brillenwinkel nabij Genk, al jaren uitgebaat door dezelfde familie, voor staat.

Maak een afspraak

Bent u overtuigd van de kunde van deze brillenwinkel nabij Genk en de garantie die zij aanbieden op brillenglazen? Maak dan vandaag nog een afspraak via hun website. Heeft u een zonnebril nodig zonder sterkte? Dan kan u eenvoudig bestellen via hun webshop. Neem dus snel eens een kijkje en bescherm uw ogen zo snel mogelijk tegen de zon!