The fine liner
Image default
Auto

Een auto leasen kan tegenwoordig al voor 179 euro per maand

Het leasen van een auto hoeft helemaal niet duur te zijn en je hoeft allang niet meer een auto te leasen via je werkgever. Je kunt als particulier prima een auto leasen en het hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Zo kun je al auto’s leasen vanaf 179 euro per maand. En dit is niet duur als je beseft dat dit inclusief brandstof, verzekering en belasting is. Dat is een aantrekkelijke deal. Een auto kopen is mooi als je het geld hebt om een nieuwe auto te kopen, maar op het moment dat je en auto koopt wordt de auto per dag minder waard. Met een lease auto heb je dat probleem niet, want na een jaar of 2 ruil je de auto gewoon in voor een nieuwe.

Wanneer een auto leasen?

Stel je wilt een Renault trafic leasen, dan is het verstandig om na te gaan of dit een goed idee is. Zo kun je eerst kijken naar je financiële situatie. Een auto leasen doe je normaal gesproken alleen als je een stabiele baan hebt met een vast inkomen. Je hoeft echter niet per se in loondienst te zijn om te leasen. Ook als zzp’er kun je gewoon een auto leasen. Zolang je maar een maandelijks inkomen heb waarmee je de auto kunt betalen. Tevens is het ook handig als je zeker weet dat je per maand een x aantal kilometers maakt. Als je niet rijdt is leasen immers zonde van je geld want rijden of niet, je betaalt elke maand hetzelfde bedrag.

Lease vandaag nog en rij morgen in een gloednieuwe auto

Het grote voordeel van leasen is natuurlijk dat je zonder grote investering in nieuwe auto’s kunt rijden en niet zomaar auto’s, maar ook gewoon luxe moderne wagens die je normaal gesproken niet kunt betalen omdat ze te duur zijn.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen

Gerelateerde artikelen

Waar lease je het voordeligst een Citroën Berlingo?

Paruzzi voor iedere VW liefhebber

Autoschade in Winterswijk