The fine liner
Image default
Auto

Een auto leasen hoeft niet duur te zijn

Een auto is een hele investering. Als je erover denkt een auto aan te schaffen kun je verschillende zaken afwegen om de juiste keuze te maken die voor jouw situatie het voordeligst is. Zo is het allereerst belangrijk om te overwegen of je een auto wilt kopen, huren of leasen en of je een nieuwe of tweedehands zou willen. Het fijne aan een lease auto is dat je geen grote investering hoeft te doen en dus niet lange tijd hoeft te sparen om het bedrag bij elkaar te krijgen, wat bij een gekochte auto wel het geval is. Wel moet je een stabiel inkomen hebben voor een lease auto omdat je een vast maandelijks bedrag over een aantal jaar moet kunnen betalen.

Waaruit bestaan de kosten?

De kosten van een lease auto hangen van verschillende factoren af, maar goedkoop auto leasen is zeker mogelijk. Het hoeft niet duur te zijn, afhankelijk van je voorkeuren. Allereerst speelt het model en de grootte auto een belangrijke rol. Een luxe, ruime auto kost uiteraard meer, net als een populair model. De kosten hangen ook af van het aantal kilometers dat je ermee wilt afleggen. Dit moet van te voren afgesproken worden met de leasemaatschappij. Verder bestaan de kosten van een lease auto ook uit bijtelling, die afhankelijk is van je inkomen, de cataloguswaarde van de auto, de uitstoot en leeftijd van de auto.

Een lease auto voor jouw budget

Een prijsindicatie van een simpele lease auto met een lage kilometeraflegging komt op ongeveer 150 tot 250 euro per maand. Als je zo goedkoop mogelijk een auto wilt leasen kun je bovendien voor een tweedehands auto kiezen. De afschrijvingskosten zijn dan veel lager dan bij een nieuwe auto. Op internet zijn er veel verschillende leasemaatschappijen te vinden met elk hun eigen prijzen en voorwaarden. Je kan offertes aanvragen om een lease auto te vinden die bij jouw wensen en budget past.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/

Gerelateerde artikelen

Gratis een auto verkopen via Besteautobod

Paruzzi voor iedere VW liefhebber

Volkswagen Transporter met verschillende opties