The fine liner
Vakantie

Droomvakantie naar Afrika

Een safari in Zuid Afrika staat dat op jouw verlanglijst? Laat All over Tours je helpen deze droom te verwezenlijken! Zo’n trip kan er bijvoorbeeld zo uit komen te zien. Je reist rond in een comfortabele huurauto waarbij een bezoek aan twee bijzondere wildreservaten niet mag ontbreken. Allereerst het Tuli Park in Botswana. Je treft hier oogverblindende landschappen en eindeloos veel olifanten. En vervolgens ga je naar het MalaMala wildreservaat in Zuid-Afrika. Dit staat bekend om de veelzijdigheid aan wilde dieren. Je kunt dit wildpark ook per paard, lopend of fietsend verkennen. Onderdeel van de reis zijn verder een bezichtiging van de Magoebaskloof en de beroemde Panorama regio. Maar er staat natuurlijk nog veel meer op het programma. Een bezoek aan Johannesburg, het Zoutpansgebergte en twee nachten in Mapungubwe. Dit nationale park staat op de Werelderfgoedlijst. Historici gaan ervan uit dat dit de plek is waar de eerste mensen in Zuid-Afrika zich vestigden.

Huwelijksreis Afrika? All over Tours

Heb je trouwplannen en ben je van plan de huwelijksreis in Zuid Afrika door te brengen? Welkom bij All over Tours. Dé reisorganisatie die je zoekt. Je kunt genieten van luxe en kleinschalige accommodaties. Ontdek de bijzondere parels en blijf weg van het massa tourisme. Geniet van de zonnig en aangenaam warme dagen en heerlijk koele nachten.

Het is een gematigd klimaat waarbij januari geldt als de warmste maand. In juli is het ’t koudst. De flora en fauna van Zuid-Afrika zijn uniek. Er zijn maar liefst 20.000 verschillende soorten planten. Overal vind je bomen, struiken en grasland. Maar ook bossen en wildparken. In die parken wonen vanzelfsprekend de Grote Vijf: de olifant, de leeuw, de buffel, de luipaard en de neushoorn.

Afijn, er valt van alles te beleven in het meest zuidelijke land van Afrika. Neem snel contact op met All over Tours, dan horen we graag je wensen. Samen creëren we een droomreis

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.allovertours.nl