The fine liner
Image default
Horeca

Dit is dé specialist op gebied van keukeninrichting in de horeca

Als u op zoek bent naar goed horecamateriaal, is NYS Machinery Equipment uit Aartselaar echt een aanrader. Deze geweldige zaak heeft alles voor keukeninrichting in de horeca. U vindt er zaken als friteuses of kookpannen, maar ook heuse kookfornuizen of ovens. Ontdek hier alles over hun ruime aanbod aan horecamateriaal van hoge kwaliteit.

Het belang van een goede keukeninrichting

Bij de keukeninrichting in de horeca is het erg belangrijk om te kijken naar bepaalde essentiële zaken. Zo is het van groot belang dat de keuken op een logische manier is ingericht, zodat uw keukenmedewerkers op een zo efficiënt mogelijke manier kunnen werken. Daarnaast zijn er enkele elementen die elke horecakeuken wel moet hebben. Ten eerste bezit elke keuken uiteraard wel over een of meerdere opslagplekken, zowel voor horecamateriaal als voor voedsel. Indien u zowel koude gerechten als warme gerechten verkoopt, is het gebruikelijk om een aparte koude keuken en warme keuken te hebben. In de koude keuken worden de koude producten bewerkt en klaargemaakt. Hier is het nuttig om gekoelde werktafels te hebben, zodat het eten ook koud blijft. In de warme keuken worden warme gerechten bereid. Hier zijn vaak ook meerdere werkplekken voor verschillende soorten gerechten. Bij bezorgrestaurants is het gebruikelijk om ook een inpakafdeling te hebben. Ten slotte is er de spoelkeuken, waar alles opnieuw afgewassen wordt. Bij deze geweldige zaak vindt u het benodigde horecamateriaal en apparatuur voor de keukeninrichting van uw zaak in de horeca.

Plaats snel een bestelling

Op hun website vindt u een handig overzicht van al hun horecamateriaal. Vind snel dé apparaten voor de keukeninrichting van uw zaak in de horeca en contacteer hen voor uw bestelling. Enkele kleinere apparaten kunt u handigweg in hun webshop kopen. Heeft u nog vragen? Stel ze dan zeker aan de medewerkers van deze zaak. Ze zullen u maar al te graag verder helpen.