The fine liner
Image default
Woning en Tuin

Die nieuwe vloer voor in uw woning kiest u uit een ruim aanbod bij de specialist

Heeft u net een huis gebouwd? Bent u op zoek naar een vloer voor bijvoorbeeld de woonkamer of hal? Of bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw bestaande woning? Omdat de oude versleten is of niet langer past bij de stijl van uw interieur? Wat de reden ook is, bij de specialist ALMA Parket vindt u een ruim aanbod vloeren. Gaat uw voorkeur uit naar een houtenvloer? Kies dan een bamboe houten vloer of een donkere houten vloer. Ook als u liever een laminaat vloer of pvc vloer wenst, kunt u terecht bij deze vloerspecialist. Hier krijgt u altijd maatwerk op basis van CAD tekening.

 

Waarom kiezen voor een nieuwe bamboe houten vloer in uw woning?

U wenst een nieuwe vloer te laten leggen in uw woonkamer of een andere kamer in uw woning. Het liefst kiest u voor een houten vloer, vanwege de prachtige uitstraling. U heeft gehoord van vrienden dat een bamboe houten vloer alsmaar populairder wordt. Vraagt u zich ook af waarom? Dat komt omdat een bamboe vloer zeer mooi is, maar ook milieuvriendelijk. Dit mede doordat bamboe aan zeer snelgroeiende plant is. Het is overigens geen boom, maar een grassoort. Omdat de plant tot wel 50 cm per dag kan groeien, kan bamboe worden geoogst voor uw nieuwe vloer zonder dat het bos kleiner wordt. Bamboe houten vloeren zijn bovendien verkrijgbaar is verschillende kleuren en soorten. Bij ALMA Parket worden deze altijd geplaatst met maatwerk op basis van een CAD tekening voor het beste resultaat.

Deze specialist plaatst een maatwerk vloer op basis van een nauwkeurige CAD tekening

Wilt u een nieuwe vloer in uw woning die uw interieur naar een hoger niveau tilt? Kies dan voor een donkere houten vloer van ALMA Parket. Twijfelt u over welke donkere houten vloer de beste toevoeging is voor uw woonkamer, slaapkamer of andere kamer? Vraag dan raad aan de experts van deze vloerspecialist. Zij komen graag langs om uw huidige vloer te inspecteren en te kijken welke vloer het beste past. Daarbij houden zij rekening met de deuren en kozijnen. Wilt u een speciaal patroon in die nieuwe vloer in uw woning? Dan tekenen zij dit eerst volledig uit. Zo krijgt u dus echt maatwerk op basis van een nauwkeurige CAD tekening.

Gerelateerde artikelen

Fuxtec voor al je gereedschap

Verbeter uw nachtrust met goede gewoontes en een matras van een matrassenwinkel nabij Antwerpen

De veiligheidscilinder, zo houd je ze buiten