The fine liner
Image default
Zakelijke dienstverlening

Denk je eraan om een epoxyvloer te plaatsen?

Hoe hoger de werklast op de werkvloer, hoe meer redenen om een epoxyvloer of PU gietvloer te laten plaatsen door de professionals van ABBI Industrie uit Niel. Zij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in epoxyvloeren, steentapijten, PU gietvloeren, terrasrenovaties, beton en zoveel meer. De voordelen van professionele vloerbekleding spreken voor zich. Wil je zelf de mogelijkheden van epoxyvloeren en PU gietvloeren ontdekken? Lees dan snel hieronder verder, wij vertellen je er graag meer over!   

Deze deskundigen staan klaar voor elk bedrijf

PU gietvloeren en epoxyvloeren zijn dé perfecte oplossing wanneer je wil investeren in duurzame vloerbekleding. PU gietvloeren bestaan uit plooibaar polyurethaan dat stevig genoeg is voor de omstandigheden op de werkvloer. ABBI Industrie weet van aanpakken om de verschillende toepassingen van een PU gietvloer met u te bespreken. Ook een epoxyvloer is het overwegen waard. Dit type vloer is heel eenvoudig in onderhoud, kan tegen krassen en heeft een hoge chemische weerstand. Het is een fabeltje dat kwaliteit altijd een hoog prijskaartje heeft. Deze vriendelijke professionals passen het totale kostenplaatje aan totdat elke partij tevreden is. Onder andere de bestaande onderlaag en de benodigde dikte en het aantal lagen spelen uiteraard een rol. Hoe meer vierkante meter epoxyvloer of PU gietvloer je wil laten leggen, hoe lager de uiteindelijke prijs natuurlijk! Na overleg kan je kiezen voor een snel hardend systeem, waarbij de vloer slechts één werkdag buiten gebruik is. Handig, toch?

 

Geniet zelf van kwalitatieve vloerbekleding

Het is duidelijk, deze professionals hebben de perfecte middelen beschikbaar om elk bedrijf gepast te voorzien van functionele vloerbekleding. Wil je zelf meer te weten komen over een epoxyvloer of PU gietvloer? Aarzel dan niet om de medewerkers van ABBI Industrie te contacteren. Zij helpen je graag verder en bezorgen een offerte op maat. Je kan ze contacteren via telefoon, via e-mail of via het contactformulier op de website van het bedrijf.    

https://www.abbi.be/