The fine liner
Image default
Auto's en Motoren

De ideale garage voor al uw autoschade

Als specialist in zowel verkoop, onderhoud als reparatie van autoschade, weten ze bij Autocenter Meeus in Mol altijd wat ze moeten doen om u de beste service te bieden in hun garage. Al vele jaren staan ze elke werkdag voor u klaar met deskundig advies en een showroom gevuld met kwaliteitsvolle auto’s. Bovendien zijn ze ook nog eens een officiële verdeler van Hyundai.

Een volledig uitgeruste werkplaats

Gaat u langs bij deze garage in Mol om autoschade te laten herstellen? Dan nemen ze uw auto steeds grondig onder handen. Eerst bekijken de mecaniciens uitvoerig wat de problemen allemaal zijn en gaan dan aan de slag om dit nauwkeurig en snel op te lossen. Ze begrijpen namelijk maar al te goed hoe lastig het kan zijn om lange tijd uw auto kwijt te zijn. Dankzij hun efficiënte service bent u echter weer snel de baan op. Om interne problemen van de auto op te sporen, gebruiken ze speciale apparatuur en een goed uitgeruste testkit. Zo vinden ze elk probleem zonder problemen.

Koop de auto van uw dromen

Naast de reparatie van autoschade, staat deze garage in Mol eveneens bekend om hun nieuwe en tweedehands wagens. Autocenter Meeus heeft dan ook een ruime showroom waar ze al hun modellen met veel trots voorstellen. Wanneer u dus nog niet zeker weet welke auto het best bij u en uw situatie past, geven ze met veel plezier deskundig advies. Zo rijdt u binnenkort misschien wel buiten met een Ioniq 5, die volledig elektrisch is.

Maak vandaag nog een afspraak voor onderhoud

Is uw auto dringend toe aan onderhoud? Of merkte u schade op? Blijf dan niet met die autoschade zitten en breng uw auto snel naar deze ervaren garage in Mol. Om er zeker van te zijn dat ze u meteen kunnen verder helpen, maakt u het best vandaag nog een afspraak. Dit kan online via autocentermeeus.be of door hen telefonisch te contacteren.