The fine liner
Image default
Industrie

De beste verpakkingsmachines kopen bij deze specialist

Verpakkingsmachines kopen, dat doet u uiteraard niet zomaar. U wilt dat deze machines aan een aantal eisen voldoen en daar bent u heel streng in. Ze moeten uiteraard van hoogwaardige kwaliteit zijn en altijd werken. Een defecte machine in de verpakkingslijn is desastreus voor het gehele productieproces. Vervolgens moeten ze specifiek geschikt zijn voor de verpakkingstechnieken die u voor uw producten wilt gebruiken. U wilt veilige machines die gemakkelijk te bedienen zijn en het liefst ook met een onderhoudscontract, zodat ze altijd in optimale staat verkeren. U hoeft niet verder meer te kijken, want bij GilPack kunt u de palletwikkelaar en andere machines kopen die uw verpakkingslijn efficiënt en productief maken.

Leverancier van Lantech machines

Deze specialist is een officiële leverancier van Lantech machines. Dit zijn kwalitatieve verpakkingsmachines die al 30 jaar worden gemaakt en verkocht. Dat heeft voor u als voordeel dat u aan de ene kant op de kwaliteit van de producent kunt rekenen en aan de andere kant een leverancier inschakelt die deze machines door en door kent. U kunt dus verpakkingsmachines kopen, maar GilPack kan ze ook voor u komen onderhouden. Bij storingen staan deze specialisten overigens ook bijzonder snel bij u op de stoep om u te helpen en uw productie weer op gang te brengen. U schakelt ze dus niet alleen in om een palletwikkelaar te kopen, maar ook om deze te onderhouden en repareren.

Een groot assortiment machines

Bij deze specialist kunt u verpakkingsmachines kopen voor een verscheidenheid aan verpakkingstechnieken (bag-in-box, dozen, trays, cases, etc.). Ze verzorgen het transport tussen de machines ook, en u kunt ook een palletwikkelaar kopen. Daarvoor hebben ze semiautomatische palletwikkelmachines, maar u kunt ook kiezen voor een volledig automatische palletisatie. Wat uw keuze ook is, u kunt deze verpakkingsmachines kopen inclusief onderhoudsafspraak. Zo geniet u van een efficiënte verpakkingslijn, een continue levering en een systeem waar u nog lang gebruik van zult maken.