The fine liner
Image default
Aanbiedingen

Controleer deze onderdelen bij een kapotte stofzuiger

Controleer deze onderdelen bij een kapotte stofzuiger 

Doet jouw stofzuiger het niet meer? Of zuigt hij niet meer zoals hij eerder deed? Dan is de kans groot dat er een onderdeel kapot is of dat er iets vervangen moet worden. Een stofzuiger bestaat uit allerlei onderdelen. Ben je benieuwd hoe je dit kunt controleren en welke onderdelen je kunt vervangen? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Controle 

Als de stofzuiger het niet meer doet hoeft er niet altijd iets vervangen te worden. Het kan zijn dat er iets niet goed dicht of vast zit. Om te beginnen controleer je of de stekker goed in het stopcontact zit. Is dit het geval? Controleer dan of de stofzak en de filters goed in de stofzuiger zitten. Kijk ook even of de klep van de stofzuiger op de juiste manier dicht zit. Tot slot kun je de slang controleren op verstoppingen. Als dit allemaal gecheckt is en de stofzuiger het nog steeds niet doet is er waarschijnlijk een onderdeel kapot. 

 

Kapotte onderdelen 

Als je de conclusie hebt getrokken dat er een onderdeel kapot is dan kunnen verschillende onderdelen de oorzaak zijn. De stekker of het snoer van de stofzuiger kan beschadigd zijn. Of er kan een elektronisch probleem zijn met de aan- of uitschakelaar. Als dit niet het geval is dan is er waarschijnlijk iets met de motor. 

 

Bestel de onderdelen bij Fixpart

Je kunt ervoor kiezen om de stofzuiger te laten maken bij een reparatie shop of een monteur, maar je kunt het ook zelf proberen. Op de website van Fixpart.be kun je allerlei onderdelen van verschillende merken bestellen voor jou stofzuiger. Filter op het merk en vervolgens op het soort onderdeel wat je nodig hebt. Heb je vragen over een product of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren. 

 

https://fixpart.be/