The fine liner
Image default
Beauty en verzorging

Borstchirurgie of ooglidcorrectie?

Bent u op zoek naar een professionele borstchirurg of wilt u een ooglidcorrectie laten uitvoeren? Voor borstchirurgie of om uw oogleden te liften moet u bij de specialisten van Clinic 12B zijn. Bij hen bent u zeker van een persoonlijke behandeling op maat van uw wensen en noden. Zij staan u bovendien vakkundig bij in elke stap van de ingreep. Voor alle behandelingen heeft de praktijk een ervaren specialist in huis die u de correcte informatie kan aanbieden. Dat is erg belangrijk bij een zeer zichtbare operaties als deze zodat u gedurende het hele proces goed op de hoogte bent van wat er met uw lichaam zal gebeuren.

Laat u begeleiden door deze praktijk

Wilt u uw oogleden laten liften of een borstoperatie laten uitvoeren? Twijfel dan niet en doe een beroep op de expertise van de artsen in Clinic 12B. U kunt er terecht voor onder andere borstchirurgie, maar ook voor een ooglidcorrectie, facelift of neuscorrectie bijvoorbeeld. Niet elke operatie is even ingrijpend. Zo zal een borstoperatie eventueel meer ongemakken met zich meebrengen dan een ooglidcorrectie. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een borstvergroting, -verkleining of -reconstructie. Bij een ooglidcorrectie focust een arts voornamelijk op het wegnemen van huidoverschot om een vermoeide blik te doen verdwijnen. Het liften van de oogleden wordt erg subtiel en nauwkeurig gedaan. Op die manier geeft het geen drastisch verschil in het uiterlijk, wat velen ook niet wensen in het gezicht. Vertrouw daarom op een expert in het vak om zulke ingrepen tot een goed einde te brengen. U krijgt het resultaat dat u wenst en wordt uitgebreid begeleid in uw herstel achteraf.

Maak een afspraak

Heeft u interesse in een borstoperatie of ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak bij een specialist in borstchirurgie of bij een arts om uw oogleden te laten liften. Neem vrijblijvend contact op met de praktijk zodat u op al uw vragen een antwoord kunt krijgen voor u een ingreep laat uitvoeren.