The fine liner
Image default
Bedrijven

Betonplaten op de gewenste maat kopen bij een totaalleverancier

Wanneer u op efficiënte wijze een toegangsweg of buitenterrein wilt verharden, is het kopen van betonplaten een uitstekende oplossing. Het bedrijf De Keij Betonplaten & Keerwanden uit Opheusden helpt u hier graag mee verder. Zij realiseren complete projecten op elke locatie in Nederland, België, Duitsland en Engeland vanaf 60 m². Met een breed scala aan oplossingen ontvangt u uw beton- en industrieplaten geheel op maat en berekend op hun taak, voor een eerlijke prijs.

Uw betonplaten op maat kopen

Betonplaten kopen doet u voor verschillende doeleinden. Wanneer u dit doet, is het van essentieel belang dat deze berekend zijn op hun taak. Als de betonplaten door zwaar materiaal bereden worden, zal de samenstelling en legging namelijk anders zijn dan wanneer deze alleen betreden worden door vee. De Keij Betonplaten & Keerwanden biedt voor zowel agrariërs als voor de industriële branche tal aan oplossingen. Uw zandweg zal met behulp van de beton- en industrieplaten moeiteloos toegankelijk zijn en het is de prijs dan ook meer dan waard. Ook tijdelijke locaties voorziet u eenvoudig van betonplaten. Zorg er met de betonplaten voor dat uw perceel tot in lengte van jaren probleemloos toegankelijk is.

Het laten leggen van betonplaten

De door u gewenste betonplaten komen direct uit de fabriek en worden zo op de vrachtwagen geladen. Daarna verzorgt De Keij Betonplaten & Keerwanden de levering en de plaatsing, waarbij het grondwerk meegenomen wordt. Uw onverharde paden worden geëgaliseerd en er wordt een zandbed aangebracht. Geheel afhankelijk van de belasting en de eigenschappen van de ondergrond wordt de dikte van de zandlaag bepaald. Vervolgens worden de betonnen platen aangebracht met een autolaadkraan. Met behulp van een zuignap is het snel en moeiteloos plaatsen van honderden betonplaten op één dag mogelijk. De Keij Betonplaten & Keerwanden heeft voor u altijd een passende oplossing bij het kopen van beton- en industrieplaten tegen een goeie prijs.

Gerelateerde artikelen

Leuke en verrassende kerstfeitjes

Houten vloeren geven klasse aan uw interieur

Realiseer een nette verpakking bij dit gespecialiseerde verpakkingsbedrijf