The fine liner
Image default
Auto's en Motoren

Bereken hoeveel je bespaart door een bedrijfswagen te huren

Wil jij graag een bedrijfswagen huren, maar ben je bang dat de renting van een elektrische wagen te veel kost? Laat al jouw zorgen los door te kiezen voor een leasingcontract bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem. Deze autogarage in de buurt van Aalst heeft een ruim aanbod aan wagens ter beschikking, waartussen jij naar hartenlust kan kiezen.

Handige berekenmodule

Als de expert in de renting van een elektrische wagen, weten ze bij Move2Green zeer goed welke zorgen er komen kijken bij het huren van een bedrijfswagen. De kostprijs is hierbij namelijk vaak een grote zorg. Dankzij hun aantrekkelijke prijzen en uitgebreide diensten hoef je jou daar niet mee bezig te houden. Je kan zonder problemen een elektrische auto uit het aanbod kiezen en erop rekenen dat je nooit te veel betaalt. Deze specialisten hebben zelfs een berekenmodule opgesteld waar je eenvoudig kan bekijken hoeveel je bespaart door een bedrijfswagen van deze onderneming te kiezen.

Help het milieu een handje

Bij Move2Green in Sint-Lievens-Houtem staan ze bekend om de verscheidene elektrische auto’s van topmerken die ze aanbieden. Zo hebben ze bijvoorbeeld een stijlvolle Mercedes, alsook het nieuwste model van Polestar. Wil jij een goede eerste indruk achterlaten op je klanten of wil je gewoon in al het comfort rondrijden naar je volgende opdracht? Dankzij de vele kwaliteitsvolle wagens van deze specialisten is het allemaal mogelijk. Zo rijd je comfortabel en help je ineens ook het milieu met deze milieubewuste wagens. Je kiest bovendien eenvoudig of je de wagen voor lange of korte periode wilt huren.

Laat je adviseren door echte specialisten

Een bedrijfswagen huren is niet altijd even gemakkelijk. De deskundige medewerkers van dit bedrijf helpen je daarom om dit vlot te doen verlopen. Ze adviseren je bij de keuze van de elektrische wagen en gaan uitvoerig over het contract van de renting. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Bel hen gerust als je interesse hebt in een bedrijfswagen of leasecontract.

https://move2green.be/