The fine liner
Image default
Aanbiedingen

Boekhouder

Boekhouder Een winkelbedrijf liggend in regio Herentals is op zoek naar een enthousiaste boekhouder. Heb je een goede boekhoudkundige cognitie, en hou je van een veelzijdige functie in een familiale omstreken, dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket als intendant Je bereidt maand- en jaarafsluitingen voor van verscheidene vennootschappen je staat in voor btw aangiftes en andere wettelijke verplichtingen je bent aansprakelijk voor het inboeken van facturen en zitbanken je assisteert in cashmanagement het ideale profiel als kwartiermeester Bachelor boekhouden of gelijkwaardig door ervaring. Goede bekende ms-office bekende van winbooks is een plus je bent hands-on en een echte team-player je spreekt nederlands, bekende van taal is een plus het aanbod als beheerder Veelzijdige en voltijdse functie representatieve verloning in lijn met jouw ervaring dynamische omtrek in een echt familiebedrijf

Met Boekouder voert u een vereenvoudigde boekhouding uit. Dit is de gemakkelijkste manier om een ​​boekhouding te voeren voor zelfstandigen met een omzet van minder dan 500.000 euro. Door boekhoudjargon te vermijden en te focussen op mooie, duidelijke invoerschermen, is Bookkeeper ideaal voor zzp’ers in grote en kleine beroepen die hun eigen boekhouding willen doen zonder een dure boekhouder.

Met eenvoudige invoerschermen kunt u snel de nodige informatie invoeren zonder te verdwalen in een onnodig lange lijst met boekhoudopties of codes. U kunt ook een factuur als bijlage toevoegen aan uw boeking. Dit voorkomt verwarring met de classifier en de benodigde informatie kan met slechts een muisklik worden gevonden.

vacatures

https://www.vindazo.be/keywords/boekhouder.html