The fine liner
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Oudenaarde

Heb je ook al eens gedroomd van een ballonvaart in Oudenaarde? Wie een ballonvaart wil doen heeft uiteraard heel wat keuze. Zeker als je een ballonvaart in Oudenaarde wenst te doen. Oudenaarde is een prachtige regio met tal van bezienswaardigheden. Je vraagt je nu uiteraard af wie is de perfecte partner voor de ervaring van het ballonvaren te beleven. Wel, je twijfelt best niet en kiest voor C-Air ballonvaarten. Als je voor ons kiest maak je een verstandige keuze. Al jaren zijn we toonaangevende firma in Oost-Vlaanderen.

Ballonvaart in Oudenaarde en zijn bezienswaardigheden

Tijdens een ballonvaart in Oudenaarde hebben wij uiteraard tal van bezienswaardigheden, waarvan je kan genieten.

Hieronder kan je een opsomming terugvinden van deze prachtige elementen in het landschap:
Begijnhof Oudenaarde, Donkvijver, Het Bos t’ Ename, Het Kasselrijhuis, Het Moerashuis, Liedtspark, CRVV-centrum Ronde van Vlaanderen, Onze-Lieve-Vrouwekerk van Pamele, Sint-Laurentiuskerk, Sint-Walburgerkerk en het Belfort van Oudenaarde.

Welke firma kies je voor deze ervaring? Wel, zoek niet verder en kies voor de ervaring van C-Air ballonvaren. Dan maak je de juiste keuze. Al jaren zijn ze de nummer 1 in ballonvaart boven Oudenaarde

Ballonvlucht in andere regio’s

Niet enkel Oudenaarde is een regio waar we ballonvluchten organiseren. C-Air kan je ook meenemen naar de andere kant van het land. Iedere regio heeft zo zijn charmes, een luchtballonvaart boven de kust, Antwerpen of boven de Ardennen. Je kan voor alles bij ons terecht.

Luchtballonvaart boeken

Een luchtballonvaart boeken is helemaal niet moeilijk, een mailtje of telefoontje en het kan worden ingepland. Je kan ook rechtstreeks via de website je boeking doen. Een luchtballonvaart duurt circa 1 uur, maar voor de hele gebeurtenis mag je toch rekenen op een 3 tal uurtjes.

Heb je nog vragen stel ze dan gerust even aan ons, wij helpen je graag verder om alles te verduidelijken. Over een ballonvaart in Oudenaarde vind je alles terug op onze website.

https://www.cair-ballonvaart.be/ballonvaart-oudenaarde/