The fine liner
Image default
Woningen

Alles van Itho Daalderop koop je bij Installatievakwinkel

Duurzaamheid en innovatie

Itho Daalderop kopen staat voor de aanschaf van duurzaamheid en innovatie. Het heeft alles in huis om een stuk energiezuiniger te stoken en een comfortabeler klimaat in je woning te realiseren. Daarmee is ook meteen een van de grootste voordelen van producten van Itho Daalderop kopen genoemd. Want het is ondertussen genoegzaam bekend dat je met die producten een duurzame en comfortabele woning realiseert. Dat de producten bovendien van de beste kwaliteit zijn en bovendien zeer betrouwbaar, zie je terug in de cijfers. Want ondertussen maken miljoenen huishoudens gebruik van de producten. En dat zegt al heel erg veel, zo niet alles. Daarbij komt nog dat Itho Daalderop zeer ervaren is in de branche en het klappen van de zweep nadrukkelijk kent.

 

Producten worden grotendeels in ons land geproduceerd

Overigens worden negentig procent van de producten gewoon in Nederland gemaakt, in de fabriek in Tiel om precies te zijn. Ook vanuit Tiel draagt de producent van onder meer cv-ketels, warmtepompen en thermostaten nadrukkelijk de woorden innovatie, duurzaamheid, gezondheid en comfort uit. Het zijn kernwaarden binnen de onderneming geworden.

 

Award voor de Green Energy Smartboiler

Het grote aantal awards en nominaties dat de producten van de leverancier steeds ten deel valt zegt ook meer dan voldoende. Zo kreeg de onderneming nog niet lang geleden een award voor de Green Energy Smartboiler. Reden om vervolgens tevreden achterover te leunen is dat echter niet voor de producent.

 

Itho Daalderop

‘Climate for Life’. Dat is waar Itho Daalderop nadrukkelijk voor staat. Met deze leverancier van warmtepompen, ventilatoren, boilers en warm water, kokend waterkranen, thermostaten en regelaars en cv-ketels heb en houd je het steeds behaaglijk thuis. U geniet van een gezond binnenklimaat en wachten op warm water is niet meer aan de orde.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.installatievakwinkel.nl/itho-daalderop

Gerelateerde artikelen

Profiteer van de voordelen van sleutel op de deur bouwen

Venster plaatsen

Eetkamerstoelen in de aanbieding haalt u hier