The fine liner
Image default
Dienstverlening

Al uw sorteerproblemen worden in één keer opgelost met een op maat gemaakte schud- of trilzeef

Overal waar materie moet worden gescheiden of gesorteerd kan een trilzeef een echte uitkomst bieden. Dit apparaat kan petflessen van grote flessen scheiden, kan water uit GFT-afval verwijderen en kan zaadjes van onkruid uit uw bloemenzaden filteren. Heeft u een bedrijf waarbij sorteren onderdeel is van uw processen, dan kunt u dit gedeelte aanzienlijk sneller laten verlopen als u daar een schudzeef voor gebruikt. Deze apparaten worden nu al aangetroffen in een grote verscheidenheid aan industrieën, zoals de chemische industrie, de productie industrie, de voedselverwerkingsindustrie en de baggerindustrie. Bij PAJA Triltechniek deinzen ze voor geen uitdaging terug en kunt u uw schudmachine op maat laten samenstellen.

Wat doet een trilzeef voor u?

Bovenstaande voorbeelden geven al enigszins aan dat trilzeven echt op veel vlakken een uitkomst bieden. Ze werken volgens het principe dat grotere korrels altijd van kleinere korrels kunnen worden gescheiden. Het materiaal wordt de zeef in geleid en daar wordt het heen en weer geschud, net zo lang tot alleen de korrels die niet door de mazen passen overblijven. Hier hoeft u dus in de toekomst geen mankracht meer voor te gebruiken zodat u uw personeel nog beter kunt verdelen. Daarnaast werkt een schudzeef eigenlijk altijd perfect en zal u van de resultaten op aan kunnen.

Op maat gemaakte schudzeven

De beste manier om aan een gepaste schudzeef te komen is door deze op maat te laten maken. U geeft aan hoe u wilt dat het materiaal wordt aangeleverd, hoe het exact moet worden gesorteerd en hoe vaak en hoe u het vervolgens verder weer wilt gebruiken. De trilzeef zal dus probleemloos tussen uw productieband passen of aansluiten bij uw processen. Heeft u materialen die moeten worden gesorteerd of die van elkaar gescheiden moeten worden? Dan kan een trilzeef niet langer uit uw processen en fabriek ontbreken.

https://paja.nl