The fine liner
Bedrijven

Webhosting afnemen

 

Webhosting afnemen

Het afnemen van webhosting is een noodzakelijk onderdeel van het opzetten van een website, webshop of blog. Wanneer je dit graag wilt realiseren, is de eerste stap het registreren van een domeinnaam. Dit wordt de naam waarop mensen jou voortaan kunnen bezoeken. De volgende stap is de site voorzien van content. Wanneer je een webshop opricht, dan kun je deze alvast vullen met alle producten etc die je wilt verkopen. Daarna wil je graag je website online zetten, zodat deze te bezoeken is door eventuele consumenten. Dit doe je middels het afnemen van webhosting. Dat is in feite een stukje server dat continu met het internet verbonden staat. Op deze manier is jouw website 24/7 online en door iedereen via het internet te bezoeken.

 

Webhosting vergelijken

Nu is het tijd om goede webhosting af te nemen. Je wilt vaak niet teveel betalen, maar daar in tegen wil je wel een goed functioneren hosting afnemen waarbij je verder geen problemen zult ervaringen. Mogelijke problemen die zich voort kunnen doen zijn:

  • Trage website
  • Veel down time (wanneer je site een aantal keren offline vliegt op een dag)
  • Niet goed functionerende plug-ins, vaak als oorzaak een trage server.

4 jaar geleden zette ik mijn eerste website online. Dit was een simpele blog waar ik voornamelijk veel geschreven tekst op wilde gaan zetten. Het eerste wat ik toen moest doen, is het regelen van webhosting. En dat is een hele klus. Er zijn namelijk tal van aanbieders. Mijn eerste webhosting was enorm duur en ik kwam er na een jaar pas achter dat ik veel te veel betaalde voor wat ik kreeg. Voor mij was webhosting nog een onduidelijk gebied, en dat bleek dan ook wel.

Na wat onderzoek gedaan te hebben, en gepraat te hebben met zakelijke contacten op dit gebied. Kwam ik er al gauw achter dat het een heel stuk goedkoper kon.

 

Wil je weten welke hosting goed betaalbaar zijn? Bezoek dan mijn blog!

 

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.indugas.nl