The fine liner
Woning en Tuin

Wandtegels restpartijen

Wandtegels restpartijen zijn de goedkoopste manier om wandtegels te kopen. Veel consumenten gaan niet eens op zoek naar wandtegels restpartijen. Ze denken namelijk vaak dat het om kapotte of beschadigde wandtegels gaat. Dit is natuurlijk niet waar.

Wat zijn wandtegels restpartijen wel?

Een winkel komt om de zoveel tijd met een nieuwe collectie. Dit vaak omdat de oude assortiment aan het opraken is. Wat er van het oude collectie nog over is word dan als wandtegels restpartijen verkocht. Wat ook vaak gebeurd is dat een winkel van de leverancier elke jaar een nieuwe collectie moet afnemen om de korting te behouden. De winkel verkoop de oude collectie dan met hoge kortingen en wat er nog overblijft word wandtegels restpartijen verkocht.

Veel geld besparen

Het zijn dus gewoon goede wandtegels van hoge kwaliteit. Ze komen wel uit een oudere collectie maar er is niks mee. Je kunt vaak zo een 30 tot 80 procent besparen op de wandtegels. Dit zijn toch kortingen die je niet kan laten lopen? Laat de wandtegels restpartijen dan ook nooit liggen.

Online kun je gewoon op zoek gaan naar wandtegels restpartijen. In Nederland zijn er vaak winkels dat wandtegels restpartijen. De kans is dan ook groot dat er een aantal in de buurt vind.

Bezoek de website voor meer informatie :