The fine liner
Image default
Bedrijven

Vrijdag 26 november

Het is weer bijna zover, Black Friday 2021 komt eraan! Op vrijdag 26 november is het in de hele wereld Black Friday. Op deze dag zijn er op allerlei verschillende webshops online veel en grote solden. Ook in de fysieke winkels zijn er verschillende aanbiedingen op producten. Black Friday is dus een prachtige dag voor de shopliefhebbers, maar waar komt Black Friday nu eigenlijk vandaan?

Black Friday in de Verenigde Staten is de dag na Thanksgiving en Thanksgiving wordt gevierd op de vierde donderdag van november. De meeste medewerkers daar zijn die vrijdag vrij van werk. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstinkopen. Om mensen naar de winkel te lokken, adverteren veel winkels. Sommige winkels gaan al om 3 uur ’s nachts open, als er buiten al een lange rij staat.

 

Makkelijk overzicht van alle aanbiedingen

Zoals hierboven aangegeven, zijn er op Black Friday echt enorme kortingen op allerlei verschillende producten in België. Als er zoveel deals zijn vraag je jezelf natuurlijk af hoe je de juiste producten en aanbiedingen kan vinden tussen al die verschillende winkels en producten. Het is inderdaad erg lastig om een fijn en gemakkelijk overzicht te vinden voor alle Black Friday deals. Toch is er een website waar je al deze Black Friday deals van België gemakkelijk kan vinden en zelfs kan vergelijken.

 

De grootste winkels

Tegenwoordig doen er allerlei grote en dure webshops ook mee met Black Friday. Grote webshops en winkels zoals bol.com, Amazon, Vanden Borre, Krëfel, Fnac en nog veel meer doen de laatste jaren ook mee met Black Friday en deze webshops/winkels zetten grote solden op allerlei producten. Fnac Black Friday is tegenwoordig erg groot omdat zij verschillende solden hebben. Zo heb je deals op verschillende games, maar ook op producten zoals boeken en tv’s.

Gerelateerde artikelen

Zonnepanelen leggen? Voordelige zonnepanelen bij Soloya.be

Overweegt u om te gaan investeren in vastgoed?

Des conseils de jardinage pour débutants