The fine liner
Image default
Gezondheid

Rimpels wegwerken met of zonder operatie?

Het is iets wat mensen vooral tegenhoud om een operatie te ondergaan voor rimpels weg te werken omdat je bij een facelift ondergaat door middel van een operatie maar nu is er ook de mogelijkheid om rimpels te verwijderen zonder een operatie te ondergaan.   Door deze nieuwe mogelijkheid is het aantal behandeling sterk gestegen de laatste tijd. Deze nieuwe behandeling noemt men de  liquid facelift, deze behandeling kan  rimpels verwijderen zonder operatie te ondergaan.

De naam schrikt je misschien al opnieuw af omdat je het woord facelift weeral hoort en dit je direct doet denken aan een operatie waarin je onder het mes moet en waar je na de operatie littekens aan overhoud.   Bij een liquid facelift moet je hier in geen enkel geval schrik van hebben, het is een rimpelbehandeling bij de kliniek ‘Faceland’. Daarbij bieden ze ook een rimpelbehandeling met botox of fillers aan.

 Het grootste voordeel is hier al reeds gezegd en is dat je geen operatie zal moeten ondergaan waardoor je ook geen littekens eraan zal overhouden.  Het resultaat verkregen met deze behandeling is vergelijkbaar met die van een gewone facelift waarbij ook nog eens de herstel tijd korter is en ook nog eens minder pijn doet. Ook heb je de mogelijkheid om deze operatie meerdere keren te ondergaan  indien het effect niet meer zichtbaar is.

Bij deze behandeling maakt men gebruik van botox of fillers. Men gaat injectables met fillers of botox on de huid inspuiten waardoor de rimpels minder gaan worden  waardoor je meer volume krijgt. Door deze behandeling zal je er ongetwijfeld weer jeugdig gaan uitzien en dit allemaal op een natuurlijke manier zonder een operatie te ondergaan.  De beste keuze tussen botox of fillers is afhankelijk van persoon tot persoon  omdat iedereen anders is, daarom is het aan te raden om een inleidend gesprek met  je arts te houden zodat jij een zo goed mogelijk resultaat kan verkrijgen.

Bezoek de website voor meer informatie : http://faceland.nl/

Gerelateerde artikelen

Oorzaken van een laag testosteron

Donkere vlekjes op gezicht lichter maken

Waar kan ik Cannabisolie bestellen?