The fine liner
ZZP

Goedkoop website laten maken

Goedkoop website laten maken?

Een website is een investering, je onderneming heeft er alle baat bij om een goed opgebouwde website te hebben. Je moet er immers klanten mee aantrekken. Maar goed budgetbeheer is ook een vereiste in een onderneming, dus ga je best op zoek naar een goede website offerte

In België is de afkorting KMO gelijk aan Kleine en Middelgrote Ondernemingen. In Nederland hebben we ZZP, Zelfstandigen Zonder Personeel, maar ook MKB, en dat staat voor Middelgrote en Kleine Bedrijven.

Beide zijn de doelgroep van KMOwebdiensten.be. Wij adviseren alle kleine tot middelgrote bedrijven als het gaat om websites bouwen. Momenteel hebben een klantenportfolio met websites in Nederland, België en Frankrijk.

Website maken

Een website maken lijkt vrij eenvoudig. Een logo, afbeelding en tekst zijn zo geplaatst met gratis website bouwers. Maar bieden die ook alle benodigdheden op lange termijn? Kan je naast het runnen van een onderneming ook nog een professionele website opzetten?

Vaak moet je je focussen op wat jij het beste kan. De zaak runnen of producten verkopen. Als je naast een een 12 uren werkdag ook nog eens een website moet updaten, dan zakt de moed je al snel in de schoenen.

Onze tip: Besteed het website maken uit aan een professioneel bedrijf. Zij nemen alles in handen, gaan met je samen zitten wat de wensen zijn. Geven advies waar nodig. En binnen enkele weken staat je website helemaal klaar op het internet onder jouw domeinnaam. Beter kan toch niet?

 

 

Bezoek de website voor meer informatie : http://kmowebdiensten.be/diensten/website/