Hofkens HIG is al jaren lang aanwezog in de schoonmaakbranche. Daarbinene  voeren ze inmiddels honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij zorgen nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het in deze blog!

 

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Den Bosch

Op zoek naar reguliere schoonmaak in Den Bosch? Wij voeren hier al ruim 57 jaar diverse schoonmaakwerkzaamheden uit. We doen dit voor diverse bedrijven in vele verschillende branches. Voor elk bedrijf is er een schoonmaakprogramma op maat. Geen omgeving is voor ons te gek. Wij krijgen zelfs de hardnekkigste vlekken schoon. Hofkens HIG biedt diverse schoonmaak diensten aan, zoals: 

• Schoonmaakonderhoud  
• Glasbewassing  
• Rioolservice  
• Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden  
• Voedingsindustrie  
• 24/7 riool- en calamiteitenservice  

Samen kijken we naar uw wensen en behoefte. Hier passen wij onze werkzaamheden op af. Voor elke klus is er een passende oplossing.  Hofkens HIG zorgt ervoor dat al uw schoonmaakwerk uit handen worden genomen. Wij steken graag voor u de handen uit de mouwen.

Reguliere schoonmaak gergeld voor jou in Den Bosch

Bent u op zoek naar reguliere schoonmaak in Den Bosch? Dan zijn wij het juiste bedrijf voor jou! Want reguliere schoonmaak is een van onze belangrijkste diensten. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand er uitstekend uitziet. Uw pand is het gezicht van uw merk en draagt groots bij aan de uitstraling. Met Hofkens HIG hoeft u nooit meer bang te zijn voor vieze bedrijfsruimtes. WIj nemen al deze werkzaamheden voor uw uithanden en zorgen dat dit zorgeloos verloopt. Wij werken voor diverse bedrijven zoals onder andere voor onderwijs-, zorginstellingen en kantoorpanden. Ons klantenbestand is zeer divers. Waardoor onze Allesreinigers ervaring hebben met werkomgevingen in verschillende branches . Zo hebben ze ervaring in het schoonmaken van zwembaden, sporthallen en trappenhuizen en nog hele veel meer. Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen wat uw wensen en behoeftes zijn. Zo maken we voor u een speciaal schoonmaakprogramma die het beste bij u past. 

Hoogopgeleid schoonmaakbedrijf

Hofkens HIG heeft jarenlang ervaring opgedaan in de schoonmaakbranche. Dit doen we voor bedrijven in verschillende sectoren. Wij hebben de juiste scholing voor onze medewerkers hoog in het vaandel staan. Dit is ook terug te zien in het werk wat wij afleveren. Want voor onze medewerkers is geen schoonmaakklus te veel. Hofkens HIG is dé partij voor al uw schoonmaak zorgen. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van hygiëne en veiligheid. Wij werken alleen met de beste materialen. Dit doen zij volgens een vast werkprogramma hiermee verzorgen zij de schoonmaak, zodat u zich altijd kunt blijven focussen op uw eigen werk. Hierdoor bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Den Bosch? Hofkens HIG staat 24/7 voor u klaar. Vraag direct naar de mogelijkheden.

Wij bij =Hofkesn HIG bieden alle schoonmaakmogelijkheden aan onder 1 dak, zo hebben wij het gewenste totaalplaatje voor u! Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Bezoek de website voor meer informatie : https://hofkenshig.nl/