Heeft u al eens nagedacht over het gebruik van kunststof pallets voor het opslaan of transporteren van uw goederen en producten? Kunststof is veel lichter in gewicht dan bijvoorbeeld hout. Daarnaast gaan kunststof pallets ook nog eens veel langer mee en raken ze minder snel beschadigd. Kunststof is oersterk en bijna onverslijtbaar. Daarbij kunt u ook gebruik maken van handige kunststof bakken. Ook daarvoor geldt dat ze veel langer meegaan dan opbergmateriaal van ander materiaal. Denk bijvoorbeeld aan kartonnen dozen die doorgaans maar eenmalig worden gebruikt. Natuurlijk kan papier worden gerecycled, maar dat is van geheel andere orde dan het tientallen keren hergebruiken van een kunststof bak of pallet.

Kunststof bakken en pallets komen van pas in talloze branches

In welke branche u ook werkzaam bent, de kans is groot dat u gebruik kunt maken van handige kunststof bakken en praktische kunststof pallets. Deze zijn in verschillende standaard maten online te bestellen. Daardoor zijn ze ook gemakkelijk uit te wisselen met bedrijven waarmee u samenwerkt of waar u regelmatig aan levert. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om pallets en bakken speciaal op maat te laten maken als u met de standaard maten niet goed overweg kunt. Dit kan door speciaal voor u te ontwerpen of bestaande producten aan te passen.

Bestel pallets en bakken bij de specialist in Deventer

Heeft u behoefte aan duurzame kunststof pallets? Bestel deze dan bij Alpac in Deventer. Dit bedrijf is al sinds 2006 gespecialiseerd in het produceren en leveren van kunststof materialen zoals pallets maar ook kunststof bakken en andere materialen. U kunt daarom rekenen op een grote mate van deskundigheid en ervaring. Voor uw bestelling kunt u rechtstreeks via de website bestellen. Heeft u vragen of wilt u materialen op maat laten maken, neemt u dan contact op met de klantenservice. De contactgegevens vindt u uiteraard op de website.