Komt u tot de ontdekking dat uw CV ketel lekt aan de onderkant? Niet alleen is dat heel vervelend maar ook zult u snel willen handelen om dit op te lossen om zo verdere problemen aan de CV ketel te voorkomen. Met de Repa-Tech producten van Leakfix kunt u vlot zelf de lekkage repareren. Deze producten zorgen voor de permanente afdichting van het betreffende lek. Doordat u zelf aan de hand van een stappenplan de producten kunt toepassen op uw CV ketel bespaart u bovendien het geld dat u anders kwijt zou zijn aan een loodgieter. Niet alleen zijn de Repa-Tech afdichtingsproducten van Leakfix een oplossing voor de lange termijn, ook kiest u dus voor een voordelige reparatie.

Repa-Tech afdichtingsproducten

Hoe helpen de Repa-Tech afdichtingsproducten precies wanneer uw CV ketel lekt? U brengt de afdichtingsvloeistof in de leidingen op een moment dat de verwarming actief en op temperatuur is. De vloeistof zoekt zich vervolgens een weg naar buiten en komt zo bij het lek terecht. Door de temperatuur van het water en doordat de vloeistof in aanraking komt met de zuurstof rondom het lek zal de afdichtingsvloeistof gaan kristalliseren. Precies op de plek van het lek hardt de vloeistof aan de buitenkant van de leiding uit. Waar uw CV ketel lekt zal een afdichting van hard kristal ontstaan en hierdoor is uw lekkage binnen enkele dagen verleden tijd.

Afdichtingsproducten aanschaffen

Wilt u meer weten over de Repa-Tech afdichtingsproducten voor uw CV ketel? Bezoek dan de website van Leakfix voor het productaanbod. U vindt hier bovendien aanvullende informatie en een uitgebreid stappenplan voor het gebruik van deze slimme producten. Zo kunt u op voordelige wijze zelf uw lekkage aanpakken op precies de plek waar uw CV ketel lekt. Mocht u aanvullende informatie wensen of extra vragen hebben, dan kunt u hiermee terecht bij de experts van Leakfix.  

https://leakfix.nl