The fine liner
Image default
Aanbiedingen

Vliegen bestrijden in Horecagelegenheden

 

Vliegenbestrijding in Horeca

Wanneer je als ondernemer last hebt van vliegen, is dat natuurlijk erg vervelend. Gelukkig is er veel tegen te doen en kan een vliegenplaag makkelijk en snel opgelost worden. De eerste stap is het voorkomen van vliegen. Op het terras is dat natuurlijk moeilijker dan binnen in de zaak zelf. Op het terras kun je gebruikmaken van de zogenoemde Mozzie- muggenvanger. Deze vliegenvanger is uitermate geschikt voor buitengebruik, en vangt zowel vliegen als muggen, motten en wespen. Last val vliegen in de zaak zelf? Kies dan voor een muggenvanger met discreet design en zonder elektriciteit. Elektrische vliegenvangers worden veelal afgeraden in horecagelegenheden. De reden hiervoor is dat er restjes vliegen uit kunnen vallen en dat ze nogal veel lawaai maken.

 

Vliegenlampen

Een goede oplossing is het ophangen van enkele vliegenlampen. Deze werken zeer efficiënt en zijn onopvallend voor bezoekers. Vliegenlampen zie je tegenwoordig overal. Denk aan hallen van musea, gemeente, woonwinkels, opslagplaatsen enzovoort. Vaak dienen de lampen voor grote oppervlakten. Ideaal dus wanneer je een grote ruimte wilt voorzien. Ook kun je ze goed plaatsen in open keukens. Het valt namelijk niet op dat de lamp die je hebt hangen, tevens een vliegen lamp betreft.

 

Vliegenvangers met Kleefplaat

Als horecaonderneming wil je geen restjes vlieg in je zaak hebben dwarrelen. Elektrische vliegenvangers vallen dus af. Je hebt dan nog keuze uit een vliegen lamp of kleefplaat. Vliegenvangers met kleefplaat werken vaak in combinatie met aanzuiging en UV- licht. De insecten worden gevangen middels de kleefplaten. Wanneer de vlieg daar op gaat zitten, zit hij vast en kan hij dus niet meer weg.

 

Meer informatie vind je op de site:

www.antivliegenshop.nl

 

https://antivliegenshop.nl/horeca-vliegenvangers/