The fine liner
Gezondheid

Verschillende Hennepzaad recepten

 

Hennepzaad eten

Hennepzaad is een superfood dat boordevol goede stoffen zit. Hennep behoort tot één van de oudst bekende planten met medicinale werking ter wereld. Hennepzaden kun je op diverse manieren eten. Zo is het lekker om een grote schep door je smoothie te doen, in je yoghurt of kwark ontbijt, maar is het ook verrukkelijk door je salade of pasta. Het heeft namelijk een nootachtige smaak. Lekker om deze te combineren met een lekker geitenkaasje en overige noten zoals de walnoot of paranoot.

 

Wat kun je met hennepzaad?

Je kunt vele kanten op met hennepzaad. Eerst moet er een keuze gemaakt worden tussen gepelde en ongepelde hennepzaden. Meestal kiest de consument voor de gepelde variant, de reden hiervoor is dat deze snel te gebruiken zijn, zonder dat je ze eerst nog hoeft te pellen.

 

Waar kan ik Hennepzaad kopen?

Hennepzaad is in korte tijd immens populair geworden. De zaden zijn uitgeroepen tot superfood, en zijn tegenwoordig overal wel verkrijgbaar. Hierbij kan gedacht worden aan de grotere supermarkten zoals de AH, maar zijn ze ook verkrijgbaar bij natuurvoedingswinkels en natuurlijk ook online. De prijs varieert ook nogal. Zo is de biologische variant vaak duurder en verschilt de prijs ook per merk en winkel. Om de hennepzaden voor een eerlijke prijs te verkrijgen, verwijs ik je graag naar hennepzaad.info. Deze site bezoek ik zelf ook regelmatig. Je vindt er informatie en kunt de zaden er ook direct bestellen.

 

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.hennepzaad.info