Plannen om uw huis eens op te knappen? Maar geen zin en tijd voor een hele verbouwing? U kunt alvast uw vloer een hele nieuwe uitstraling geven door deze mooi op te laten knappen door een specialist. Alblas Vloeren kan diverse soorten vloeren prachtig renoveren. U kunt bijvoorbeeld uw houten vloer en parketvloer professioneel laten schuren. De versleten toplaag wordt op die manier van de vloer verwijderd, waardoor oneffenheden en slijtages worden weggenomen. Na het schuren van de houten vloer kan de specialist uw vloer helemaal opknappen. Kies dan bijvoorbeeld voor een nieuwe toplaag te laten zetten met lak. Uw vloer is weer zo goed als nieuw!

Niet alleen houten vloer laten schuren, ook compleet nieuwe vloeren aanschaffen

U kunt bij een échte specialist, zoals Alblas Vloeren, niet alleen terecht voor het laten schuren van uw mooie houten vloer, maar ook voor het kopen van een hele nieuwe vloer. Een nieuwe vloer geeft uw woning of kantoor altijd een compleet nieuwe uitstraling. Wilt u een houten vloer kopen? Laminaat aanschaffen? Of een pvc vloer laten aanleggen? Geen probleem: de specialist heeft de vloer die helemaal bij uw wensen aansluit. U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken, want de vakmensen bereiden de ondervloer voor en ze leggen de nieuwe vloer op vakkundige wijze aan. Toch liever uw houten vloer laten schuren en deze verder laten opknappen? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Vloerenspecialist biedt brede dienstverlening, waaronder houten vloer laten schuren

Gaat u in zee met een echte vloerenspecialist? Verwacht dan uiteraard een zeer brede dienstverlening. Van het aanleggen van een nieuwe vloer tot het renoveren van uw versleten vloer en van het onderhoud van uw huidige vloer tot aan de reiniging van die vloer: de specialist moet het allemaal kunnen. Kiest u voor Alblas Vloeren, dé vloerenspecialist in de omgeving van Krimpen aan den IJssel, dan weet u zeker dat u goed zit. Zo kunt u de specialist bijvoorbeeld inschakelen voor het laten schuren van uw houten vloer, maar ook voor het lakken of oliën van uw vloer of voor het schoonmaken van uw vloer.