The fine liner
Image default
Auto's en Motoren

Snel een installateur van laadpalen voor elektrische auto’s vinden

Wilt u snel een betrouwbare installateur van laadpalen voor elektrische auto’s vinden? Kijk dan eens op de website van Charge Pro. Dit bedrijf timmert al vele jaren aan de weg en heeft daardoor ondertussen een compleet netwerk van laadpalen in Europa geïnstalleerd. Laat u een laadpaal thuis installeren dan kunt u met een laadpas van dit bedrijf gratis gebruik maken van hun openbare laadpalen in België en daarbuiten. Zo kunt u dus kosteloos de batterij van uw auto opladen als u onderweg bent. De laadpalen staan op openbare plaatsen, maar ook bij bedrijven.

Een laadpaal voor uw deur is ook mogelijk

Een laadpaal thuis laten plaatsen door een ervaren installateur van laadpalen in België is ook mogelijk. Charge Pro verleent namelijk diensten voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een laadpaal thuis heeft natuurlijk het grote voordeel dat u uw auto altijd bij u voor de deur kunt opladen. Bij de plaatsing wordt ervoor gezorgd dat de kabel veilig kan worden aangesloten. Vooral voor slechtzienden is het immers gevaarlijk als er laadkabels over de stoep liggen. Met een privé laadpaal ziet u altijd hoeveel laadbeurten er zijn geweest en hoeveel stroom hiervoor is verbruikt. U kunt het verbruik dus eenvoudig monitoren, ook als er meerdere auto’s in het gezin gebruik maken van de laadpaal.

Wat zijn de kosten van een laadpaal thuis?

Wilt u een laadpaal thuis, dan bent u natuurlijk benieuwd naar de kosten. Hiervoor kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen bij Charge Pro. Deze ervaren installateur van laadpalen kan u ook alles vertellen over het gebruik van de paal en over de mogelijkheden die het apparaat biedt. Een laadpaal thuis is de beste oplossing als er in uw straat geen openbare laadpunten zijn waar u gebruik van kunt maken en als u geen mogelijkheid heeft om de stroom vanuit uw huis aan te sluiten. Zo weet u zeker dat u altijd over een volle batterij kunt beschikken als u van huis gaat.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe auto, gebruikte auto of autodelen?

Ga met een goed gevoel je rijexamen in onder begeleiding van de rijschool dichtbij Goes

Alles wat je nodig hebt bij deze autogarage in Brugge