The fine liner
Hobby en vrije tijd

Permanente make-up

Als vrouw wil u er graag altijd verzorgd uitzien. Op uw werk, op sociale gelegenheden, maar ook thuis voor uw man en gezin. Misschien bent u niet zo tuk op allerhande make-up producten of heeft u te weinig tijd om u ’s morgens uitgebreid op te maken en uw make-up overdag bij te werken. Dan is permanente make-up voor u de perfecte oplossing. ’s Morgens, overdag of midden in de nacht, u ziet er steeds stralend en verzorgd uit, zonder urenlang door te brengen in de badkamer en fortuinen te spenderen aan dure make-up.

Dankzij permanente make-up kan u uw wenkbrauwen, ogen of lippen accentueren of corrigeren. Voor dergelijke behandeling kan u terecht bij Finezza PMU, een schoonheidscentrum gespecialiseerd in het professioneel aanbrengen van permanente make-up volgens uw wensen. Doorgaans wordt de make-up erg natuurlijk aangebracht en dient deze als basis voor uw verdere look, met als ultiem voordeel dat u er altijd licht opgemaakt uitziet maar op een naturelle manier.

U ziet er niet ‘gemaakt’ uit, maar omdat uw natuurlijke gelaatstrekken geaccentueerd worden krijgt u een frisse uitstraling. De behandeling wordt gedaan door een opgeleide en ervaren specialiste, met oog voor alle hygiëne, en er wordt gebruikgemaakt van kwalitatieve producten. Zo krijgt u het beste resultaat en hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken. Denkt u dat permanente make-up ook iets voor u is? Kijk dan even op de site voor een eerste impressie van de mogelijkheden. Tijdens een eerste afspraak kan dan samen met u bekeken worden wat de beste optie voor uw gezicht is!

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.finezzapmu.be/