Een volg systeem is een handig hulpmiddel voor bedrijven in de transportsector. Hiermee zorgt u namelijk dat u altijd weet waar uw trailers en ladingen zijn. Indien er zich onverhoopt calamiteiten voordoen, kunt u hier direct op inspelen. Een specialist op het gebied van registratie en monitoring van de locatie en staat van trailers heeft zo’n gebruiksvriendelijk volg systeem ontwikkeld. Hiermee kunt u niet alleen uw trailers in de gaten houden, maar ook een effectieve trailerplanning waarborgen. Uw waardevolle ladingen zijn op deze manier altijd in zicht! Wilt u naast een trackingsysteem ook de inhoud van uw ladingen controleren? Dat kan met behulp van een draadloze temperatuursensor en een brandstofniveau sensor. Met een draadloze temperatuursensor controleert u of uw ladingen de juiste temperatuur behouden tijdens transport. Met behulp van een brandstofniveau sensor checkt u de hoeveelheid brandstof in koeltrailers.

Transport inzichtelijk maken met draadloze brandstofniveau sensor, temperatuursensor en volg systeem

Om inzicht te krijgen in de staat van uw transport zijn er een aantal zaken waarvan u op de hoogte dient te zijn: de locatie waar uw ladingen zich bevinden en de staat hiervan. Een specialist op het gebied van hulpmiddelen voor transportbedrijven heeft hier iets voor ontwikkeld: een draadloze brandstofniveau sensor, een draadloze temperatuursensor en een draadloos volg systeem. Met die systemen kan een hele hoop informatie over uw ladingen worden verzameld, die de specialist vervolgens aan u aanbiedt in een overzicht. Met de oplossingen van de specialist heeft u continu realtime informatie over uw voertuigen, ook als deze losgekoppeld zijn. De brandstofniveau sensor, draadloze temperatuursensor en volg systeem zijn zo ontwikkeld dat ze een melding geven wanneer er een storing optreed. Zo kunt u bij eventuele problemen altijd snel ingrijpen en voorkomt u onverwachte kosten.

Gebruiksvriendelijke volg systeem software voor inzicht in vervoerscondities: de voordelen

Wat is het belangrijkste binnen een transportbedrijf? Dat de klanten tevreden zijn over de levering van ladingen natuurlijk. Hierbij is niet alleen de juiste locatie van de lading belangrijk, ook de staat van de lading speelt uiteraard een grote rol. Bij de specialist in draadloos meten en het registreren en inzichtelijk maken van de locaties en de staat van ladingen, kunt u software voor een volg systeem laten installeren. U kunt dan uw ladingen vierentwintig uur per dag in de gaten houden. Daarnaast kunt u een draadloze temperatuursensor en brandstofniveau sensor laten installeren. Met een volg systeem, draadloze temperatuursensor en brandstofniveau sensor profiteert u van diverse voordelen: u kunt snel ingrijpen bij eventuele calamiteiten, u kunt rapportage leveren aan uw klanten, u kunt bewijzen dat goederen onder de juiste condities zijn vervoerd en u voorkomt derving van ladingen. Dat komt de efficiënte van uw bedrijfsprocessen ten goede.

Bezoek de website voor meer informatie :