The fine liner
Image default
Auto

Opel lease

Opel lease en Opel Ampera lease

Een elektrische auto die de concurrentie aankan met de BMW 5 serie en de Audi A6? Ja, hij bestaat echt. Maak kennis met het fenomeen uit Europa de Opel Ampera. Deze Full/size elektrische krachtpatser heeft zijn bestuurder standaard een aantal geweldige zaken te bieden. We hoeven alleen maar even naar het interieur te kijken: prachtige zwarte bekleding van microvezel en synthetisch leer dat tijdens het productieproces met de hand is aangebracht, elektrisch verstelbare stoelen in maar liefts acht richtingen en een stereosysteem van 200 watt met zeven luidsprekers. Nee, aan het interieur van de Opel Ampera kan het niet liggen.

Carrosserie van de Opel Ampera
Over de binnenkant hebben we het al gehad, maar voordat een Opel Ampera lease voor u een optie wordt wilt u vast ook het een en ander weten over de buitenkant. Nou, die is net als de binnenkant fascinerend, de klasse druipt er vanaf. Een aluminium dak, een voorruit van gehard veiligheidsglas dat UV-licht weert en verzonken deurhendels. Met de Opel Ampera kunt u voor de dag komen.

Opel Ampera en veiligheid
Een Opel Ampera leasen betekent dat u in een extreem veilige auto rijdt. De claimcultuur in de Verenigde Staten waar Amerikaanse fabrikanten rekening mee houden komt u veiligheid ten goede. Dat is terug te zien in de Opel Ampera. zes airbags, driepuntgordels en een kinderbeveiligingssysteem zijn nog maar enkele van de voorzieningen in deze wagen. De spanning in de batterij wordt bij een botsing automatisch uitgeschakeld met behulp van de botssensor. Dit alles zorgt voor een groot gevoel van veiligheid waardoor uw ritten nog ontspannener verlopen. De Opel Ampera leaset u bij Autoleasecentrale vanaf 848 euro. Interesse in de Opel Ampera, neem contact op en wij informeren u met een op maat gemaakte offerte.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Autoleasecentrale !

Bezoek de website voor meer informatie : http://autoleasecentrale.nl/opel-lease/

Gerelateerde artikelen

Een auto leasen hoeft niet duur te zijn

Wat is rittenregistratie eigenlijk?

Waar lease je het voordeligst een Citroën Berlingo?