The fine liner
Beauty en verzorging

Moet ik nu ook selfies maken?

Onze koning had het in zijn kersttoespraak erover dat Nederland meer was dan alleen 17 miljoen selfies. Leuke one-liner, dat wel. Maar gaat zijn toespraakmaker ervan uit dat iedereen selfies maakt? Daar is niet ieder gezicht even geschikt voor.

Ik vind persoonlijk dat ik er te oud voor ben. De selfie moet in mijn geval met een heel lange selfiestick gemaakt worden. En zo hebben misschien ook wel meer mensen bezwaren tegen een selfie. Ja, als je nog jong bent dan heb je makkelijk praten. Maar dan nog heeft niet iedereen een geschikt gezicht voor een selfie. Je kunt van jezelf vinden dat je neus te groot is of je lippen te dun.

Je kunt net als Yolanthe Cabau je lippen vol laten spuiten met injectables. Je moet het dan daarna alleen niet zo gaan ontkennen dat je dat gedaan hebt want dat was wel een beetje flauw van Yolanthe. Ook rimpels kun je te lijf gaan bij de Botox kliniek. Je zou bijvoorbeeld naar Botox Barendrecht of Botox Oegstgeest kunnen gaan. Dat is in ieder geval een minder drastische oplossing als dat je een echt facelift laat uitvoeren. Het nadeel van injectables zoals Botox is wel dat het na een maandje of vier uit je lichaam verdwenen is. Je moet de behandeling dus regelmatig herhalen.

Met Botox leg je de spieren in je gezicht lam die zorgen voor rimpels doordat zij overmatig gespannen staan. Door de ontspanning van deze spieren zie je al minder diepe rimpels. Het kan ook nog een beetje mis gaan met Botox. Het kan zo gebeuren dat je nooit meer je wenkbrauwen op kan trekken na een behandeling in dit gebied. Of andersom dat je altijd rond blijft lopen met een verbaasde blik op je gezicht. Maar over het algemeen gaat het gewoon goed.

 

Bezoek de website voor meer informatie : http://faceland.nl